Prahova-primul județ din România în care se constituie Alianța PSD-UNPR-PC-PLR

21 Jan 2015 19:36
Liderii din Prahova ai PSD, UNPR, PC și PLR(PNM) au semnat miercuri, 21 ianuarie 2015, protocolul de constituire a Alianței PSD-UNPR-PC-PLR (PNM) la nivel județean, pentru susținerea Guvernului Victor Ponta și promovarea proiectelor de interes general.
Din partea PSD Prahova, protocolul a fost semnat de președintele organizației, senatorul Daniel Savu, de la UNPR Prahova - de președintele Daniel Niculae, PC Prahova a fost reprezentat de președintele executiv, George Pană, iar PLR (PNM) Prahova de președintele organizației județene, deputatul Grațiela Gavrilescu, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor.
Prahova este primul județ din România în care se constituie Alianța PSD-UNPR-PC-PLR (PNM) , prin asumarea unui protocol la nivelul organizațiilor locale ale formațiunilor politice componente, având ca obiective susținerea și aplicarea programului de guvernare al Guvernului Victor Ponta, precum și constituirea de majorități la nivel local și județean.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Un copil deosebit cu părinți deosebiți, mult succes în viitor
Felicitări și mult succes!
Sa traiti domnule colonel! Cred ca in tinerete am fost vecini in carteirul Nord bl. 27 B Felicitari ptr. cariera! toate bune Dan Colibasi
E o gura de oxigen pentru ITC care daca merge asa ,merge spre faliment,asa primeste subventie de la primaria ,unde pensionarii au cotizat prin taxe si impozite o viata.Daca PSD reuseste asa ceva ,e posibil sa urmeze si o mare manifestatie de protest pentru caderea guvernului antiroman
TAIATI-LE PADURILE, CA O SA VINA PESTE NOI IN CASA!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9209 0.0012
USD Dolarul SUA 4.1443 -0.0181
GBP Lira sterlina 5.7815 0.0048
CHF Francul elvetian 4.5608 0.0070
XAU Gramul de aur 242.5914 1.7239