Prahova și Bacău, singurele județe din țară beneficiare ale programului Româno-elvețian.

20 Jun 2017 14:13
Prahova și Bacău,  singurele județe din țară beneficiare ale programului Româno-elvețian.
Județele Prahova și Bacău vor fi singurele județe din țară beneficiare ale programului Româno-elvețian. Anunțul a fost făcut de Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova. "Am participat astăzi (luni n.r.), alături de domnul Sterică Fudulea, secretar de stat în cadrul Ministerului de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, la prezentarea Programului Româno-Elvețian, privind Serviciile Integrate de export pentru IMM-uri din România, susținut de Guvernul României. Județele Prahova și Bacău vor fi singurele județe din țară beneficiare ale programului Româno-elvețian", a scris Toader pe Facebook.
Președintele CJ Prahova a mai precizat că Guvernul României va deschide în Cadrul Camerei de Comerț și Industrie Ploiești un centru de desfășurare al acestui programului, în cadrul căruia vor fi instruite 40 de IMM-uri din județul Prahova, care vor primi consultanță despre exportul produselor pe care le fabrică în domeniul agriculturii eco și al producției din mobilier din lemn.
Cele 40 de IMM-uri vor participa la 4 misiuni economice în țările țintă, și anume, țările arabe, Elveția și Federația Rusă, în vederea promovării produselor acestora.
Programul consta in acordarea de credite de investitii in scopul sprijinirii dezvoltarii si cresterii competitivitatii IMM-urilor din Romania in 4 domenii prioritare (productie, servicii medicale, turism, comercializarea sistemelor/ echipamentelor specific economisirii de energie si a celor care utilizeaza resurse de energie regenerabile pentru eficientizarea propriilor activitati).

FOTO: http://www.aippimm.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677