Prahovean cercetat pentru delapidare

06 Jul 2017 15:23
Prahovean cercetat pentru delapidare
Ofițerii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au desfășurat cercetări într-un dosar penal care a vizat un prahovean bănuit de delapidare.
Din investigațiile polițiștilor au rezultat indicii că bărbatul, în calitate de casier, ar fi anulat mai multe chitanțe (amenzi fără debit), în sumă totală de 8.954 lei.
În urma verificării acestor chitanțe anulate, se pare că rolurile create pentru fiecare contravenient ar fi fost șterse pentru a nu mai apărea în raportul zilnic de încasări.
Prejudiciul creat a fost recuperat în întregime.
Dosarul a fost înaintat Parchetului, iar cercetările continuă

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sa traiti domnule colonel! Cred ca in tinerete am fost vecini in carteirul Nord bl. 27 B Felicitari ptr. cariera! toate bune Dan Colibasi
E o gura de oxigen pentru ITC care daca merge asa ,merge spre faliment,asa primeste subventie de la primaria ,unde pensionarii au cotizat prin taxe si impozite o viata.Daca PSD reuseste asa ceva ,e posibil sa urmeze si o mare manifestatie de protest pentru caderea guvernului antiroman
TAIATI-LE PADURILE, CA O SA VINA PESTE NOI IN CASA!!!
super super
Nu cred ca un parastas poate fi inclus la o masa festiva: as intreba eu : cum mai poate fi rrspectata durerea unei fa.ilii care abea probabil s-a condus un membru drag pe ultimul drum : ca doar nu se punea problema de veselie si cine stie ce zgomote si domnii politisti au mers la vanat de amenzi: oare familia aia nu chieltuise destul cu necazul lor?? Roata se invarte domnilor!! Paste fericit!??
Curs valutar
EUR Euro 4.9242 -0.0017
USD Dolarul SUA 4.1233 -0.0026
GBP Lira sterlina 5.7569 -0.0030
CHF Francul elvetian 4.4890 -0.0040
XAU Gramul de aur 236.1626 -0.2731