Prahovean cercetat pentru înșelăciune după ce a luat și vândut un medicament prescris pe numele mamei sale care era decedată

17 Dec 2018 10:44
Prahovean cercetat pentru înșelăciune după ce a luat și vândut un medicament prescris pe numele mamei sale care era decedată
Ofițerii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat cercetări într-un dosar penal privind doi ploieșteni, un bărbat și o femeie, bănuiți de înșelăciune, respectiv complicitate la această faptă.
"Din cercetările polițiștilor, a rezulat faptul că bărbatul, după decesul mamei sale, s-ar fi prezentat la un spital și ar fi solicitat medicului curant al defunctei eliberarea unei rețete cu un medicament, pe numele mamei. Medicul i-ar fi eliberat o rețetă cu medicamentul solicitat, iar în cursul aceleiași zile, medicamentul prescris ar fi fost ridicat dintr-o farmacie, de către complicea sa", arata IJP Prahova.
Medicamentul în valoare de 17.077 lei, decontat integral de ce CAS, ar fi fost vândut ulterior cu o sumă inferioară de către o persoană necunoscută. Dosarul penal a fost înaintat unității de parchet cu propunerea de sesizare a instanței competente să soluționeze cauza.


COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Draga moșule, Eu niciodată nu am făcut o scrisoare deoarece niciodată n am primit nimic de la Consiliul Județean Ph... În nici un an.... Anul acesta sper ca voi primi și eu ceva ca alți copii. Chiar dacă sunt mare, tot de voi depind!!!
Felicitari si urari de bine membrilor echipei Salvamont Busteni pentru care am toata pretuirea. Implicarea si daruirea lor, deseori pana la sacrificiu, porneste din dragostea lor pt. oameni. Dumnezeu sa- i intareasca si sa le ajute la toate cele bune si de folos. Aprecierea Preafericirii Sale Parintele Patriarh Daniel ma emotioneaza si confirma modestele mele cuvinte.
Cand foarte multe familii depind de material lemnos pentru a-si asigura caldura pe timp de iarna iar autoritatile nu asigura absolut nimic,nu deschid nici un depozit de unde se poate procura lemnul de foc iar distribuitorii locali privati spun ca nu pot aduce din cauza legislatiei, atunci care trebuie pedepsiti, cei prinsi ca au taiat de nevoie sau autoritatile care nu fac nimic? Tocmai in dimineata asta era o stire cum ca doi batrani au fost gasiti morti in casa, inghetati.
Asta din cauza primariei ,ca nu au facut nimic pentru cartierul Nistoresti, suntem in 2018 si nu au apa de la retea, nu au gaze, nu au strazi asfaltate, nu au nimic...
Nu zic sa nu-i pedepseasca, dar cu strainii care ne-au furat toate padurile ce faceti?
Curs valutar
EUR Euro 4.6540 0.0055
USD Dolarul SUA 4.1197 0.0336
GBP Lira sterlina 5.1867 0.0145
CHF Francul elvetian 4.1341 0.0151
XAU Gramul de aur 164.1137 0.9368