Prahovean cercetat pentru înșelăciune după ce a luat și vândut un medicament prescris pe numele mamei sale care era decedată

25 May 2018 12:21
Prahovean cercetat pentru înșelăciune după ce a luat și vândut un medicament prescris pe numele mamei sale care era decedată
Ofițerii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat cercetări într-un dosar penal privind doi ploieșteni, un bărbat și o femeie, bănuiți de înșelăciune, respectiv complicitate la această faptă.
"Din cercetările polițiștilor, a rezulat faptul că bărbatul, după decesul mamei sale, s-ar fi prezentat la un spital și ar fi solicitat medicului curant al defunctei eliberarea unei rețete cu un medicament, pe numele mamei. Medicul i-ar fi eliberat o rețetă cu medicamentul solicitat, iar în cursul aceleiași zile, medicamentul prescris ar fi fost ridicat dintr-o farmacie, de către complicea sa", arata IJP Prahova.
Medicamentul în valoare de 17.077 lei, decontat integral de ce CAS, ar fi fost vândut ulterior cu o sumă inferioară de către o persoană necunoscută. Dosarul penal a fost înaintat unității de parchet cu propunerea de sesizare a instanței competente să soluționeze cauza.


COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
In com.Soimari-Ph stau tevile de apa si gaze in pamint de 7 ani nefolosite.Ne-au pus sa facem camine ptr controarele de apa,au montat contoarele si apa tot nu avem.Drumurile nu sint marcate si semnalizate,iluminat public gasesti doar in fata portilor smekerilor din primarie.Haznalele sint deversate in paraul care trece prin comuna,santurile pline de iarba si gunoaie.Ptr ce platim taxe si impozite?Cei care beneficiaza de aj.sociale ce fac ?
Sunt mândră de acest partid care este aproape de oameni,De nevoile acestora de felul cum se dezvolta frumosul nostru oraș natal,De felul cum cei din conducere stau de vb cu cetățenii orașului Doresc mult succes celor care fac parte din acest partid si realizari cat mai multe.Succes
Bună ziua.Pe un frigider sau o mașină de spălat la un centru de colectare fier vechi primești câteva zeci de lei. Cred ca dacă ați acorda ceva ( bonuri valorice sau vauchere)ați avea succes mai mare.
Pentru mai multe detalii, va rugam sa sunati la 0755.010.518- Cofetaria Andrei!
Dacă nu sunt șomer nu pot sa fac cursul de bucatar
Curs valutar
EUR Euro 4.6283 -0.0006
USD Dolarul SUA 3.8797 0.0157
GBP Lira sterlina 5.2609 0.0127
CHF Francul elvetian 3.8800 0.0157
XAU Gramul de aur 163.4611 -0.5369