Prahovean cercetat pentru înșelăciune după ce a luat și vândut un medicament prescris pe numele mamei sale care era decedată

21 Jul 2018 06:44
Prahovean cercetat pentru înșelăciune după ce a luat și vândut un medicament prescris pe numele mamei sale care era decedată
Ofițerii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat cercetări într-un dosar penal privind doi ploieșteni, un bărbat și o femeie, bănuiți de înșelăciune, respectiv complicitate la această faptă.
"Din cercetările polițiștilor, a rezulat faptul că bărbatul, după decesul mamei sale, s-ar fi prezentat la un spital și ar fi solicitat medicului curant al defunctei eliberarea unei rețete cu un medicament, pe numele mamei. Medicul i-ar fi eliberat o rețetă cu medicamentul solicitat, iar în cursul aceleiași zile, medicamentul prescris ar fi fost ridicat dintr-o farmacie, de către complicea sa", arata IJP Prahova.
Medicamentul în valoare de 17.077 lei, decontat integral de ce CAS, ar fi fost vândut ulterior cu o sumă inferioară de către o persoană necunoscută. Dosarul penal a fost înaintat unității de parchet cu propunerea de sesizare a instanței competente să soluționeze cauza.


COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Buna seara.m ar interesa un tort in forma de cifre pentru data de 3 august(pret,livrare la domiciliu,etc)
buna ziua, pe ce site aflam detalii privind inscrierile din sursa externa pentru ordine publica si politia rutiera ? Daca a fost aprobat Memorandumul in cat timp s-ar organiza inscrierile?
In judetul Olt se vor face angajari din sursa externa?,cand vor incepe inscrierile?
Cand se vor deschide baile Valea Stelii din Baicoi?
Pai daca o dau scumpa, la hala 14 ron kg , unde o vand cu 8 ron asa as cumpara
Curs valutar
EUR Euro 4.6610 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.0043 0.0010
GBP Lira sterlina 5.2661 0.0035
CHF Francul elvetian 4.0324 -0.0016
XAU Gramul de aur 160.7603 -0.2709