Prahovean cercetat pentru înșelăciune după ce a luat și vândut un medicament prescris pe numele mamei sale care era decedată

25 Sep 2018 11:00
Prahovean cercetat pentru înșelăciune după ce a luat și vândut un medicament prescris pe numele mamei sale care era decedată
Ofițerii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat cercetări într-un dosar penal privind doi ploieșteni, un bărbat și o femeie, bănuiți de înșelăciune, respectiv complicitate la această faptă.
"Din cercetările polițiștilor, a rezulat faptul că bărbatul, după decesul mamei sale, s-ar fi prezentat la un spital și ar fi solicitat medicului curant al defunctei eliberarea unei rețete cu un medicament, pe numele mamei. Medicul i-ar fi eliberat o rețetă cu medicamentul solicitat, iar în cursul aceleiași zile, medicamentul prescris ar fi fost ridicat dintr-o farmacie, de către complicea sa", arata IJP Prahova.
Medicamentul în valoare de 17.077 lei, decontat integral de ce CAS, ar fi fost vândut ulterior cu o sumă inferioară de către o persoană necunoscută. Dosarul penal a fost înaintat unității de parchet cu propunerea de sesizare a instanței competente să soluționeze cauza.


COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Bună ziua . La numerele menționate în articolul dumneavoastră nu răspunde nimeni cel puțin azi 24 septembrie ora 8:50 .
Și nu sunt doar urși, ci și porci mistreți. Mare atenție!
Buna ziua,pe 22septembrie pentru o oră aveți disponibil și la ce ora?
Toți întrebați aici ce și cum.... Credeți că vă răspunde cineva.... Căutați .... Fiți pe fază, așa trebuie să fie un devărat polițist!
cand încep înscrierile pt. ordine publica din sursa externa jud. Botoșani
Curs valutar
EUR Euro 4.6282 -0.0328
USD Dolarul SUA 3.9551 -0.0492
GBP Lira sterlina 5.2026 -0.0635
CHF Francul elvetian 3.9909 -0.0415
XAU Gramul de aur 156.6016 -4.1587