Prahoveanca gasita moarta, in sant, pe Centura de Est

11 Jan 2019 15:42
Prahoveanca gasita moarta, in sant, pe Centura de Est
Politistii au deschis o ancheta dupa ce ieri, trupul unei femei de 49 de ani a fost gasita moarta intr-un sant de pe marginea Centurii de Est. Descoperire a fost facuta de un polițist de la SIC, aflat în timpul liber. Au fost chemati si medicii de la Ambulanta insa acestia nu au mai putut face nimic. Nimeni nu stie ce s-a intamplat cu exactitate, insa cert este ca femeia nu avea urme de violenta pe corp. Se va face necrospia in acest caz. Femeia se pare ca disparuse de o zi de la domiciliu.

foto cu caracter ilustrativ: Cuget Liber

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
BUNA ZIUA EU AM DEPUS LA COSULATULROMANIEI DIN LISABONA CERTIFICATUL DE NASTERE VECHI,PT.A OBTINE ALTUL NOU,DAR A TRECUT AUN AN DE ZILE SI INCA CERTIFICATUL NOU NU A FOST ELIBERAT DI JUDETUL PLOIESTI -PRAHOVA UNDE MAM NASCUT.DE LA AMBASADA ROMANIEI MIA SA SPUS CA NU ASOSIT NIMIC.VA ROG FRUMOS SA-MI SPUNETI CE AM DE FACUT SI DE CE CERTIFICATUL MEU DE NASTERE NU A FOST TRIMIS MULTUMESC.
Chiar suntem disperati ca sa pot merge la munca trebuie sa pun pungi de plastic peste incaltaminte.Gunoiul nu ne-a fost ridicat de doua saptamani.Cand e timpul bun nu vin la lucru cand ploua vin si nu au ce face.
Mare OM
Acolo trebuia făcut un pod, nu mai existau astfel de situații....
La baile Valea Sterii nu beneficiaza de facilitati la intrare persoanele cu dizabilitati,copiii sau insotitorii acestora.M am adresat personalului si nu stia ce sa mi raspunda. Poate asa prevede regulamentul de functionare!
Curs valutar
EUR Euro 4.7204 -0.0027
USD Dolarul SUA 4.2231 0.0128
GBP Lira sterlina 5.2539 0.0043
CHF Francul elvetian 4.2880 0.0019
XAU Gramul de aur 192.5647 -0.3933