Prahoveni sanctionati dupa ce au fost prinsi la pescuit in perioada de prohibitie

11 Jun 2019 08:39
Prahoveni sanctionati dupa ce au fost prinsi la pescuit in perioada de prohibitie
La finalul saptamanii trecute, lucrători din cadrul Secției de Poliție
Rurală Ciorani au depistat in extravilanul satului Boldești, jud. Prahova, pe albia pârâului Ghighiu, trei bărbați care desfășurau activități de pescuit cu mâna liberă, în perioada de prohibiție. Potrivit Politiei Prahova, cei trei au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 600 de lei, nefiind găsiți asupra lor, pești sau alte viețuitoare acvatice.
 Reprezentantii Poltiei Prahova spun totodata ca mai puțin norocoși au fost doi bărbați din comuna Gorgota, care au fost depistați de polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Puchenii Mari, duminică dimineața, în extravilanul satului Fânari, în timp ce pescuiau ilegal, folosind două undițe. Aceștia s-au ales cu dosar penal pentru braconaj piscicol.

Sursa foto cu caracter ilustrativ: https://www.sundanceresort.com

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La baile Valea Sterii nu beneficiaza de facilitati la intrare persoanele cu dizabilitati,copiii sau insotitorii acestora.M am adresat personalului si nu stia ce sa mi raspunda. Poate asa prevede regulamentul de functionare!
Acolo era un dig special facut pe vremea raposatului, sa apere gradinile oamenilor de aceste calamitati...s a daramat si acum logic,nu are cine sa mai faca.
Sunt bucuros ca se organizează in România expoziții de bonsai. Însă ar trebui mai mult promovată asemenea știre deoarece încă foarte mulți romani considera ca bonsai este o specie anume de planta. Abia aștept sa vizitez aceasta grădina cu bonsai
Multumesc pentru informatii.Foarte utile pentru familia mea.Ne-am propus ca la sfarsitul acestei luni sa incepem o cura de 10 bai in statiunea Tintea.foarte buna initiativa de a pune pe net aceste informatii. Va felicit !
Buna ziua,se mai fac angajari la dv?
Curs valutar
EUR Euro 4.7224 0.0025
USD Dolarul SUA 4.1521 -0.0020
GBP Lira sterlina 5.2788 0.0087
CHF Francul elvetian 4.2433 -0.0098
XAU Gramul de aur 187.3748 -0.5404