Prapad la Comarnic. A cazut grindina de marimea unui ou de gaina (GALERIE FOTO+VIDEO)

20 Sep 2017 10:32
Natura s-a dezlantuit, noaptea trecuta. Furtuna a facut prapad la Comarnic unde a cazut si grindina de marimea unui ou de gaina. Oamenii mai in varsta spun ca asa ceva nu au mai vazut niciodata. In urma furtunii, localnicii au ramas cu pagube serioase.
" A fost o furtuna puternica azi noapte, in Comarnic, grindina ,pe alocuri cât oul, a facut prapad. Acoperisuri, geamuri sparte, culturile terminate, pomii nu mai au nici frunze, daramite fructe, vita de vie ciuruita. Mama s-a speriat puternic, pana la varsta ei nu a vazut bucati de grindina atat de mari", a scris un localnic pe reteaua de socializare.
Sorin Popa, primarul orasului Comarnic, a precizat ca astazi se va face un bilant al pagubelor.
" A fost furtuna mare.. Sunt multe masini care au geamurile sparte acum sau tabla indoita, dupa ce a cazut grindina. Sunt acoperisuri distruse, culturi. Facem inventarul", a preciazat primarul.
Grindina a cazut si in Breaza sau Baicoi.

FOTO, VIDEO: FACEBOOK

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8746 0.0009
USD Dolarul SUA 4.1456 -0.0166
GBP Lira sterlina 5.3917 0.0082
CHF Francul elvetian 4.5464 -0.0019
XAU Gramul de aur 254.7806 -0.5218