Prăpăd la renumitele Băi de la Telega. Vezi ce spune OPC-ul (VIDEO, FOTO)

27 May 2018 04:37
Prăpăd la renumitele Băi de la Telega. Vezi ce spune OPC-ul (VIDEO, FOTO)
Un amplu control efectuat, ieri, de comisarii pentru Protecția Consumatorului Prahova a scos la iveală nereguli grave la Băile minerele de la Telega, nereguli care pun în pericol viața și sănătatea turiștilor.
Comisarii au decis să închidă, temporar, unitatea până la remedierea deficiențelor găsite. În schimb, administratorul dă asigurări că în câteva zile toate reparațiile vor fi efectuate.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
In com.Soimari-Ph stau tevile de apa si gaze in pamint de 7 ani nefolosite.Ne-au pus sa facem camine ptr controarele de apa,au montat contoarele si apa tot nu avem.Drumurile nu sint marcate si semnalizate,iluminat public gasesti doar in fata portilor smekerilor din primarie.Haznalele sint deversate in paraul care trece prin comuna,santurile pline de iarba si gunoaie.Ptr ce platim taxe si impozite?Cei care beneficiaza de aj.sociale ce fac ?
Sunt mândră de acest partid care este aproape de oameni,De nevoile acestora de felul cum se dezvolta frumosul nostru oraș natal,De felul cum cei din conducere stau de vb cu cetățenii orașului Doresc mult succes celor care fac parte din acest partid si realizari cat mai multe.Succes
Bună ziua.Pe un frigider sau o mașină de spălat la un centru de colectare fier vechi primești câteva zeci de lei. Cred ca dacă ați acorda ceva ( bonuri valorice sau vauchere)ați avea succes mai mare.
Pentru mai multe detalii, va rugam sa sunati la 0755.010.518- Cofetaria Andrei!
Dacă nu sunt șomer nu pot sa fac cursul de bucatar
Curs valutar
EUR Euro 4.6288 0.0005
USD Dolarul SUA 3.9524 0.0727
GBP Lira sterlina 5.2780 0.0171
CHF Francul elvetian 3.9799 0.0999
XAU Gramul de aur 165.7899 2.3288