Premieră istorică duminică la Hipodromul de la Ploiești: curse de galop cu participare internațională

28 Jun 2018 14:38
Premieră istorică duminică la Hipodromul de la Ploiești: curse de galop cu participare internațională
Duminică, 1 iulie, de la ora 10:30, la Hipodromul de la Ploiești se va desfășura un eveniment hipic în premieră istorică pentru România care va cuprinde prima cursă de galop parte dintr-un calendar internațional.
La doar câteva săptămâni de la organizarea primelor curse oficiale de galop (27 mai, 10 iunie), CSM Ploiești, Federația Hipică Română, Asociația Română a Calului Arab de Curse și Shagya România au pregătit publicului un adevărat regal hipic. Zeci de cai se vor întrece duminică în rândul a cinci curse de galop pentru caii Pur Sânge Arab, Pur Sânge Englez și Shagya Arab. Programul va cuprinde, de asemenea, două curse spectaculoase de trap. Atractivă, în mod deosebit pentru cei mici, va fi și o cursă dedicată poneilor din rasa Shetland. Pe listele de start vor lua parte atât cai aparținând proprietarilor privați, cât și cai aparținând Hergheliilor de Stat de la Mangalia și Cislău.
Evenimentul este marcat de participarea internațională a oficialilor din Emiratele Arabe Unite și Belgia, alături de cea a proprietarilor, jocheilor și cailor din România, Bulgaria, Ungaria, Franța, Marea Britanie și Irlanda.
Accesul la Hipodromul Ploiești se face din DN1, iar biletul de intrare va fi în valoare de 5 lei de persoană, copiii cu vârsta de până la 14 ani având acces gratuit.
foto CSM Ploiesti

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677