Premiera la Teatrul Toma Caragiu - spectacolul "Unchiul Vanea" - drama unor personaje neimplinite care dau nastere unor reflectii profunde despre iubire, curaj, neputinta

28 Aug 2017 13:48
Premiera la Teatrul Toma Caragiu - spectacolul "Unchiul Vanea" - drama unor personaje neimplinite care dau nastere unor reflectii profunde despre iubire, curaj, neputinta
Teatrul "Toma Caragiu" a pregătit o primă surpriză pentru noua stagiunie. Vorbim despre un spectacol nou a cărei premieră oficială este programată pe 16 Septembrie începând cu ora 18:30.

Unchiul Vanea este o drama in care personajele sunt macinate de insatisfactie, care vor sa inteleaga sensul vietii, in care fiecare iubeste pe cineva care nu-i poate raspunde in acelasi mod – toate acestea alcatuiesc o piesa la sfarsitul careia fiecare spectator este invitat sa se intrebe care este rostul vietii sale si cat este de multumit de cum a trait. Neimplinirile personajelor dau nastere unor reflectii profunde despre iubire, curaj, neputinta.

Unchiul Vanea
de A.P. Cehov
traducerea: Elisabeta Pop
regia: Sanziana Stoican
scenografia: Valentin Varlan
univers sonor: Ion Radu Burlan
light design: Ioan Marin

cu: Ioan Coman (Voinitki Ivan Petrovici - Vanea), Ana Cretu (Sofia Alexandrovna - Sonia), Cristian Popa (Astrov Mihail Lvovici), Madalina Anea (Elena Andreevna), Paul Chiributa (Serebreakov Alexandr Vladimirovici), Oxana Moravec (Voinitkaia Maria Vasilievna), Lucia Stefanescu Niculescu (Marina), Ion Radu Burlan (Teleghin Ilia Ilici), Madalina Cobzaru (sufleor)

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8741 0.0010
USD Dolarul SUA 4.1264 0.0040
GBP Lira sterlina 5.3742 -0.0146
CHF Francul elvetian 4.5376 -0.0097
XAU Gramul de aur 252.0199 -0.3063