Premiera la Teatrul Toma Caragiu - "The Night Alive" se joaca pentru prima data pe 28 februarie

13 Feb 2018 09:49
Teatrul "Toma Caragiu" Ploiesti are placerea sa va invite miercuri, 28 februarie, de la ora 18.30, in sala teatrului, la Premiera Oficiala a spectacolului The Night Alive, de Conor McPherson, traducerea Bogdan Budes. Regia este semnata de Cristi Juncu, iar scenografia ii apartine lui Vladimir Turturica.
Spectacolul ii are in distributie pe: Bogdan Farcas (Tommy), Ioan Coman (Doc), Ada Simionica (Aimee), Paul Chiributa (Maurice), Andrei Radu (Kenneth).
The Night Alive vorbeste despre eroismul neasteptat din viata de zi cu zi si despre durerea coroziva a singuratatii. Conor McPherson aduce la lumina, in stilul sau personal, cadura si omenescul care pot exista chiar si in cele mai improbabile situatii.
"The Night Alive pare un studiu de caractere, dar e, cred eu, mai mult decat atat. Peste particularitatile lor, delectabile in sine, personajele piesei sunt reprezentative pentru generatiile ultimei jumatati de veac."( Cristi Juncu- regizor)
Biletele se gasesc la Agentia de bilete a teatrului si online, pe www.teatruploiesti.ro.
Va asteptam cu drag la teatru, la un spectacol despre oameni care au curajul sa infrunte trecutul si sa isi asume propria poveste.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677