Premiera Oficiala a celei mai recente productii, „Califul Barza”, a Teatrului de Animatie pentru copii si tineret „Imaginario” are loc joi, 10 octombrie

09 Oct 2019 09:51
Comunicat de presa Teatrul Toma Caragiu Ploiesti: “Teatrul de Animatie pentru copii si tineret „Imaginario” are placerea sa va invite joi, 10 octombrie, de la ora 18.00, in Sala Teatrului Imaginario, la Premiera Oficiala a celei mai recente productii, „Califul Barza”!
Evenimentul vine cu o surpriza: lansarea almanahului „Teatrul de Animatie in Romania”, publicatie mult asteptata de iubitorii teatrului pentru copii. Vom avea onoarea de a-i reintalni pe Calin Mocanu, director al Teatrului Tandarica, manager al proiectului, si regizorul de animatie Cristian Pepino, care a asigurat coordonarea si documentarea almanahului.
Adaptare scenica de Oana Leahu dupa Wilhelm Hauff, „Califul Barza” ne poarta pe aripile imaginatiei, in lumea plina de mistere a celor 1001 de nopti.
Premiat, in aceasta stagiune, pentru cea mai buna scenografie la Festivalul International al Teatrului Contemporan de Animatie ImPuls, premiu acordat scenografului Eugenia Tarasescu Jianu, spectacolul „Califul Barza” este o poveste captivanta, cu mistere si suspans, in care doi prieteni incearca sa isi recupereze infatisarea, dupa ce au fost transformati in berze de catre un vrajitor.
Muzica: Zeno Apostolache Kiss, light design: Daniel Klinger, in distributie: Ana Maria Orbean (Beduin, Vrajitor, Dragon, Barza gratioasa), Diana Uta (Beduin, Vrajitor, Cadana, Broscuta, Fata Morgana), Ioana Rosu (Beduin, Vrajitor, Dragon, Broscuta, Pisica, Cadana, Fata Morgana) Lacramioara Bradoschi (Beduin, Bufnita, Printesa Lusa, Cadana, Fata Morgana, Broscuta), Lizica Sterea (Beduin, Invatatul Selim, Barza Clampanita, Dragon), Lucian Orbean (Beduin, Vizirul Mansor), Nelu Neagoe (Beduin, Califul Rasid), Paul Niculae (Beduin, Negustorul, Vrajitorul Kasnur, Motan).
Spectacolul este recomandat copiilor peste 5 ani.”

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Ok Dar cand dai traseu dupa 4 5 luni pe banii mei astept cand am dreptul sa dau de 15 ori cu un dosar ...ori acu abia daca dai de 2 ori traseu cu un dosar
https://youtu.be/sRwoexMXbvE
https://youtu.be/sRwoexMXbvE videoclip
Mai bine le scoateti voucherele si asa le da pe munca de la privat Si ati nenorocit turismu cu ele .. Toti ciobanii si samantarii ..taranii au ajuns la hotel de 4 stele sa faca ciorba in camera si figuri pe burta goala .. Hoteluri unde venea lume buna nu saracii pe gratis
Merita mult mai mult decat o mașină dar sa.speram ca este un început
Curs valutar
EUR Euro 4.8079 0.0055
USD Dolarul SUA 4.4355 -0.0040
GBP Lira sterlina 5.7552 0.0271
CHF Francul elvetian 4.5355 0.0098
XAU Gramul de aur 236.0469 -4.4137