Premiera Oficiala a celei mai recente productii, „Califul Barza”, a Teatrului de Animatie pentru copii si tineret „Imaginario” are loc joi, 10 octombrie

09 Oct 2019 09:51
Comunicat de presa Teatrul Toma Caragiu Ploiesti: “Teatrul de Animatie pentru copii si tineret „Imaginario” are placerea sa va invite joi, 10 octombrie, de la ora 18.00, in Sala Teatrului Imaginario, la Premiera Oficiala a celei mai recente productii, „Califul Barza”!
Evenimentul vine cu o surpriza: lansarea almanahului „Teatrul de Animatie in Romania”, publicatie mult asteptata de iubitorii teatrului pentru copii. Vom avea onoarea de a-i reintalni pe Calin Mocanu, director al Teatrului Tandarica, manager al proiectului, si regizorul de animatie Cristian Pepino, care a asigurat coordonarea si documentarea almanahului.
Adaptare scenica de Oana Leahu dupa Wilhelm Hauff, „Califul Barza” ne poarta pe aripile imaginatiei, in lumea plina de mistere a celor 1001 de nopti.
Premiat, in aceasta stagiune, pentru cea mai buna scenografie la Festivalul International al Teatrului Contemporan de Animatie ImPuls, premiu acordat scenografului Eugenia Tarasescu Jianu, spectacolul „Califul Barza” este o poveste captivanta, cu mistere si suspans, in care doi prieteni incearca sa isi recupereze infatisarea, dupa ce au fost transformati in berze de catre un vrajitor.
Muzica: Zeno Apostolache Kiss, light design: Daniel Klinger, in distributie: Ana Maria Orbean (Beduin, Vrajitor, Dragon, Barza gratioasa), Diana Uta (Beduin, Vrajitor, Cadana, Broscuta, Fata Morgana), Ioana Rosu (Beduin, Vrajitor, Dragon, Broscuta, Pisica, Cadana, Fata Morgana) Lacramioara Bradoschi (Beduin, Bufnita, Printesa Lusa, Cadana, Fata Morgana, Broscuta), Lizica Sterea (Beduin, Invatatul Selim, Barza Clampanita, Dragon), Lucian Orbean (Beduin, Vizirul Mansor), Nelu Neagoe (Beduin, Califul Rasid), Paul Niculae (Beduin, Negustorul, Vrajitorul Kasnur, Motan).
Spectacolul este recomandat copiilor peste 5 ani.”

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Cat costă la aceasta gradinita pentru un copil ?
Nu mi se pare că ar fi o activitate prea intensă,, ultima oară când am ajuns acolo, acum trei luni,arata cam la fel!
Buna ziua.Doresc sa beneficieze de aceasta oportunitate elevi ai scolii gimnaziale,sat Marginenii de Jos-Prahova,deoarece multi copii din acest sat provin din familii nevoiase,sunt de etnie roma si nu isi pot permite( unii) sa mearga in nicio excursie.Sunt dornici sa cunoasca locuri si lucruri noi,dar,din pacate nu isi pot permite! Multumim!
Doresc sa vizitez muzeul iluziilor, împreună cu soțul și cei doi copii.
Școala primară Moara Domnească ,vreau sa castige
Curs valutar
EUR Euro 4.7556 0.0006
USD Dolarul SUA 4.2732 0.0013
GBP Lira sterlina 5.5125 -0.0153
CHF Francul elvetian 4.3243 0.0241
XAU Gramul de aur 204.4044 0.4637