Premiera Oficiala a celei mai recente productii, "Califul Barza", a Teatrului de Animatie pentru copii si tineret "Imaginario" are loc joi, 10 octombrie

09 Oct 2019 09:51
Comunicat de presa Teatrul Toma Caragiu Ploiesti: "Teatrul de Animatie pentru copii si tineret "Imaginario" are placerea sa va invite joi, 10 octombrie, de la ora 18.00, in Sala Teatrului Imaginario, la Premiera Oficiala a celei mai recente productii, "Califul Barza"!
Evenimentul vine cu o surpriza: lansarea almanahului "Teatrul de Animatie in Romania", publicatie mult asteptata de iubitorii teatrului pentru copii. Vom avea onoarea de a-i reintalni pe Calin Mocanu, director al Teatrului Tandarica, manager al proiectului, si regizorul de animatie Cristian Pepino, care a asigurat coordonarea si documentarea almanahului.
Adaptare scenica de Oana Leahu dupa Wilhelm Hauff, "Califul Barza" ne poarta pe aripile imaginatiei, in lumea plina de mistere a celor 1001 de nopti.
Premiat, in aceasta stagiune, pentru cea mai buna scenografie la Festivalul International al Teatrului Contemporan de Animatie ImPuls, premiu acordat scenografului Eugenia Tarasescu Jianu, spectacolul "Califul Barza" este o poveste captivanta, cu mistere si suspans, in care doi prieteni incearca sa isi recupereze infatisarea, dupa ce au fost transformati in berze de catre un vrajitor.
Muzica: Zeno Apostolache Kiss, light design: Daniel Klinger, in distributie: Ana Maria Orbean (Beduin, Vrajitor, Dragon, Barza gratioasa), Diana Uta (Beduin, Vrajitor, Cadana, Broscuta, Fata Morgana), Ioana Rosu (Beduin, Vrajitor, Dragon, Broscuta, Pisica, Cadana, Fata Morgana) Lacramioara Bradoschi (Beduin, Bufnita, Printesa Lusa, Cadana, Fata Morgana, Broscuta), Lizica Sterea (Beduin, Invatatul Selim, Barza Clampanita, Dragon), Lucian Orbean (Beduin, Vizirul Mansor), Nelu Neagoe (Beduin, Califul Rasid), Paul Niculae (Beduin, Negustorul, Vrajitorul Kasnur, Motan).
Spectacolul este recomandat copiilor peste 5 ani."

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677