Premierul Mihai Tudose a semnat în cartea de condoleanțe deschisă la Ambasada Regatului Spaniei în România, după atentatele teroriste de la Barcelona

21 Aug 2017 16:38
Premierul Mihai Tudose a semnat în cartea de condoleanțe deschisă la Ambasada Regatului Spaniei în România, după atentatele teroriste de la Barcelona
Declarațiile premierului Mihai Tudose, la Ambasada Regatului Spaniei la București

Mihai Tudose: Am transmis un mesaj de solidaritate și de compasiune.

Reporter: Ați reușit să luați legătura cu răniții?

Mihai Tudose: Din câte am fost informat, este un singur român acum, de 33 de ani, diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral, coaste rupte, un plămân perforat, stare stabilă, prognosticul, știți, ca la medici.

Reporter: După experiența Colectiv, vă mai mențineți acea afirmație cum că poate răniții ar fi mai bine tratați aici în România?

Mihai Tudose: Nu sunt medic să stabilesc sau să spun eu unde poate fi mai bine tratat. Putem și ne-am oferit, am vorbit și acum cu personalul de la ambasada spaniolă și cu domnul ministru al sănătății, cu președintele Casei de Sănătate dacă poate fi tratat în România și familia dorește acest lucru, în regulă.

Peste această situație se suprapune posibilitatea medicală a transportului, dacă bolnavul suportă sau nu un transport cu avionul, dat fiind acea rană la plămân. Suntem dispuși și pregătiți să oferim tot ajutorul.

Sursa: gov.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
super super
Nu cred ca un parastas poate fi inclus la o masa festiva: as intreba eu : cum mai poate fi rrspectata durerea unei fa.ilii care abea probabil s-a condus un membru drag pe ultimul drum : ca doar nu se punea problema de veselie si cine stie ce zgomote si domnii politisti au mers la vanat de amenzi: oare familia aia nu chieltuise destul cu necazul lor?? Roata se invarte domnilor!! Paste fericit!??
Felicitări, cu seriozitate și perseverență, mereu se va ridica valoarea liceului, a cadrelor didactice și a absolvenților lui !
Sunt una din multele chimiste care su avut o ca idol. I am fost vecina si prietena de peste 30 ani. Cu toate ca nu am fost eleva domniei sale ne a unit in aceasta prietrnie pasiunea pentru chimie. Un specialist in a preda chimia tinerlor intr un mod original care te făcea sa iubesti aceasta materie. Lucra pentru editarea manualelor cu pasiune si dedicare cum nu am intalnit in lunga mea activitate de project manager in proiectarea instalatiilor din rafinarii. A fost un om de o moralitate desavarsita. profesorul Olga Petrescu = profesorul Nenitescu, pentru noi chimistii. Stimata Doamna si prietena Olga imi vei lipsi. Dumnezeu sa te aibă in paza. Sa ajungi cu liniste in lumea vesniciei.
Doamna profesoară Olga Petrescu a fost sufletui întâlnirii noastre de 45 de ani de la terminarea liceului.Imi exprim regretul pentru pierderea pe care am suferit-o noi toți elevii Colegiului Național I.L.Caragiale din Ploiesti Dumnezeu s-o odihnească în pace.
Curs valutar
EUR Euro 4.9259 -0.0003
USD Dolarul SUA 4.0492 -0.0308
GBP Lira sterlina 5.7056 0.0286
CHF Francul elvetian 4.4955 0.0014
XAU Gramul de aur 239.1391 0.3671