Prezentare de carte și sesiune de autografe, la Palatul Culturii din Ploiești

23 Apr 2018 08:55
Prezentare de carte și sesiune de autografe, la Palatul Culturii din Ploiești
Muzeul Județean de Științele Naturii Prahova și Consiliul Județean Prahova, împreună cu Asociația „Farul Ospitalier” din Constanța organizează marți, 24.04.2018, începând cu ora 11:00, la sediul muzeului din Palatul Culturii din Ploiești, prezentarea romanului intitulat „Șapte sute șaptezeci”, al scriitorului Bogdan Boeru. Evenimentul va fi însoțit de o sesiune de autografe din partea autorului.
Romanul „Șapte sute șaptezeci” este o ficțiune istorică, în care este prezentat poetul Ovidius într-o manieră originală, nu ca un poet al lamentărilor, ci ca un bărbat puternic, ce nu acceptă să capituleze în fața alungării de la Roma. Este prezentată o poveste în care fantasticul se împletește cu realul, pentru a zugrăvi un tablou istoric tulbure, dominat de intrigi de palat, care își găsesc ecoul pe câmpul de luptă, în cartierele rău famate ale cetății eterne și pe îndepărtatul țărm al Pontului Euxin.
Cartea a fost foarte bine primită de public, dar și de critici. Despre ea, criticul Dan Perșa spunea că este „un roman bine structurat și fără cusur scris”.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8746 0.0005
USD Dolarul SUA 4.1525 0.0261
GBP Lira sterlina 5.3881 0.0139
CHF Francul elvetian 4.5548 0.0172
XAU Gramul de aur 253.0990 1.0791