Prezentare de carte și sesiune de autografe, la Palatul Culturii din Ploiești

23 Apr 2018 08:55
Prezentare de carte și sesiune de autografe, la Palatul Culturii din Ploiești
Muzeul Județean de Științele Naturii Prahova și Consiliul Județean Prahova, împreună cu Asociația "Farul Ospitalier" din Constanța organizează marți, 24.04.2018, începând cu ora 11:00, la sediul muzeului din Palatul Culturii din Ploiești, prezentarea romanului intitulat "Șapte sute șaptezeci", al scriitorului Bogdan Boeru. Evenimentul va fi însoțit de o sesiune de autografe din partea autorului.
Romanul "Șapte sute șaptezeci" este o ficțiune istorică, în care este prezentat poetul Ovidius într-o manieră originală, nu ca un poet al lamentărilor, ci ca un bărbat puternic, ce nu acceptă să capituleze în fața alungării de la Roma. Este prezentată o poveste în care fantasticul se împletește cu realul, pentru a zugrăvi un tablou istoric tulbure, dominat de intrigi de palat, care își găsesc ecoul pe câmpul de luptă, în cartierele rău famate ale cetății eterne și pe îndepărtatul țărm al Pontului Euxin.
Cartea a fost foarte bine primită de public, dar și de critici. Despre ea, criticul Dan Perșa spunea că este "un roman bine structurat și fără cusur scris".

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677