Prima masura luata de noul primar al comunei Filipestii de Padure: curatenie generala si dezinfectie in localitate - FOTO

29 Oct 2020 13:42
Nici nu a ocupat bine fotoliul de primar al comunei prahovene Filipestii de Padure, ca s-a si apucat de treaba. Ciprian Morarescu a dispus pentru inceput sa se faca o curatenie generala in localitate si sa se dezinfecteze scarile de bloc si spatiile aglomerate din comuna. Actiunea a inceput deja. Pe langa angajatii primariei, au fost scosi la munca in folosul comunitatii si asistatii sociali, cei care beneficiaza de venit minim garantat. Vorbim despre aproape 200 de asistati care sunt apti de munca. Acestia vor matura strazile pe rand, fiind impartiti cate 40 de zi. S-a inceput cu centrul civic al localitatii si se vor acoperi toate zonele. Cu aceasta ocazie, vor fi ridicate si deseurile aruncate in afara ghenelor de gunoi. Reprezentantii primariei ii roaga pe cetateni sa mentina curatenia facuta, in caz contrar se va trece si la sanctiuni. Totodata, astazi s-au dezinfectat cateva scari de bloc, urmand sa se faca dezinfectie si in spatiile publice mai aglomerate. Toate aceste actiuni de curatenie si dezinfectie se fac respectandu-se masurile de prevenire a raspandirii virusului SARS-COV-2. De asemenea, in aceasta perioada si politistii locali din Filipestii de Padure verifica modul in care cetatenii respecta masura purtarii obligatorie a mastii de protectie.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
super super
Nu cred ca un parastas poate fi inclus la o masa festiva: as intreba eu : cum mai poate fi rrspectata durerea unei fa.ilii care abea probabil s-a condus un membru drag pe ultimul drum : ca doar nu se punea problema de veselie si cine stie ce zgomote si domnii politisti au mers la vanat de amenzi: oare familia aia nu chieltuise destul cu necazul lor?? Roata se invarte domnilor!! Paste fericit!??
Felicitări, cu seriozitate și perseverență, mereu se va ridica valoarea liceului, a cadrelor didactice și a absolvenților lui !
Sunt una din multele chimiste care su avut o ca idol. I am fost vecina si prietena de peste 30 ani. Cu toate ca nu am fost eleva domniei sale ne a unit in aceasta prietrnie pasiunea pentru chimie. Un specialist in a preda chimia tinerlor intr un mod original care te făcea sa iubesti aceasta materie. Lucra pentru editarea manualelor cu pasiune si dedicare cum nu am intalnit in lunga mea activitate de project manager in proiectarea instalatiilor din rafinarii. A fost un om de o moralitate desavarsita. profesorul Olga Petrescu = profesorul Nenitescu, pentru noi chimistii. Stimata Doamna si prietena Olga imi vei lipsi. Dumnezeu sa te aibă in paza. Sa ajungi cu liniste in lumea vesniciei.
Doamna profesoară Olga Petrescu a fost sufletui întâlnirii noastre de 45 de ani de la terminarea liceului.Imi exprim regretul pentru pierderea pe care am suferit-o noi toți elevii Colegiului Național I.L.Caragiale din Ploiesti Dumnezeu s-o odihnească în pace.
Curs valutar
EUR Euro 4.9268 0.0012
USD Dolarul SUA 4.0326 -0.0201
GBP Lira sterlina 5.7268 0.0133
CHF Francul elvetian 4.4926 -0.0059
XAU Gramul de aur 242.2201 1.3219