Prima masura luata de noul primar al comunei Filipestii de Padure: curatenie generala si dezinfectie in localitate - FOTO

29 Oct 2020 13:42
Nici nu a ocupat bine fotoliul de primar al comunei prahovene Filipestii de Padure, ca s-a si apucat de treaba. Ciprian Morarescu a dispus pentru inceput sa se faca o curatenie generala in localitate si sa se dezinfecteze scarile de bloc si spatiile aglomerate din comuna. Actiunea a inceput deja. Pe langa angajatii primariei, au fost scosi la munca in folosul comunitatii si asistatii sociali, cei care beneficiaza de venit minim garantat. Vorbim despre aproape 200 de asistati care sunt apti de munca. Acestia vor matura strazile pe rand, fiind impartiti cate 40 de zi. S-a inceput cu centrul civic al localitatii si se vor acoperi toate zonele. Cu aceasta ocazie, vor fi ridicate si deseurile aruncate in afara ghenelor de gunoi. Reprezentantii primariei ii roaga pe cetateni sa mentina curatenia facuta, in caz contrar se va trece si la sanctiuni. Totodata, astazi s-au dezinfectat cateva scari de bloc, urmand sa se faca dezinfectie si in spatiile publice mai aglomerate. Toate aceste actiuni de curatenie si dezinfectie se fac respectandu-se masurile de prevenire a raspandirii virusului SARS-COV-2. De asemenea, in aceasta perioada si politistii locali din Filipestii de Padure verifica modul in care cetatenii respecta masura purtarii obligatorie a mastii de protectie.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677