Primăria Albești-Paleologu, la un pas de a semna și contractul pentru înființarea rețelei de canalizare în satele Albești Muru și Vadu Părului

26 Oct 2017 10:43
Primăria Albești-Paleologu, la un pas de a semna și contractul pentru înființarea rețelei de canalizare în satele Albești Muru și Vadu Părului
Primăria Albești-Paleologu a obținut prin programul PNDL de la Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene finanțare și pentru proiectul intitulat „Înființare sistem de canalizare centralizat în satele Albești Muru și Vadu Părului, comuna Albești-Paleologu, județul Prahova”. Rețeaua de canalizare va avea 408 cămine de vizitare și 180 de cămine de inspecție din polietilenă. Proiectul presupune un număr de racorduri la proprietari de 1130 de bucăți. Acum este perioada de depunere a documentației necesare pentru încheierea contractului. Actele se depun până cel târziu pe 31 noiembrie, urmând ca până la finalul anului să se semnze și contractul de finanțare. Investiția se ridică la aproximativ 18.300.000 de lei.
În același stadiu se află și proiectul de înființare a sistemului de apă în satul Cioceni, finanțat tot prin PNDL, despre care vom reveni cu amănunte.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Gheorghe Tutuianu In carantina este greu de suportat ca toata populatia sa fie inchisa in casa . Exceptie sunt cei care au serviciu , inclusiv in alte localitati, patronii comerciantii, politistii etc care pot circula cu conditia sa scrie o declaratie personala. Dar carantina in aceste conditii este o solutie incompleta daca nu se iau si alte masuri.. Vreau sa spun ca dupa parerea mea in situatia unei localitati in carantina, adica izolata de restul lumii, ar trebui procedat imediat la testarea . cu teste rapide a intregii populatii a localitatii. Cei pozitivi ar trebui carantinati iar cei negativi ar trebui sa lucreze in conditii normale. In acest fel dupa iesirea din carantina visusul in acea localitate ar fi eradicat iar pe durata carantinei activitatea economica ar fi aproape normala . Adaug ca cei care nu vor sa fie testati, nu trebuie obligati sa faca testul ci ar trebui sa intre in carantina obligatorie. Deasemeni, cei care intra sau ies din localitate ar trebui sa nu fie admisi la intrare/iesire daca nu prezinta testul negativ. Asa-i?
Hai lasa ca aveti turisti in fiecare week ..dn 1 full pe week Se vaita patronii saracutii care dadeau salarii mizere si n ore munca ..sa lucrati voi cu neamurile voastre in horeca Si acuma la fel tot pe angajat trageti parleala ..fara bonuri le luati din salariu etc Si va mai mirati ca nu gasiti personal
Foarte frumos, un gest demn de urmat si de localitatile din Rep. Moldova. Bravo d-le Primar!
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Curs valutar
EUR Euro 4.8732 0.0002
USD Dolarul SUA 4.1013 -0.0090
GBP Lira sterlina 5.4820 0.0285
CHF Francul elvetian 4.5070 -0.0002
XAU Gramul de aur 246.1113 -0.5634