Primăria Albești-Paleologu va introduce un sistem de alimentare cu apă în satul Cioceni

09 Nov 2017 10:33
Primăria Albești-Paleologu va introduce un sistem de alimentare cu apă în satul Cioceni
Primăria comunei Albești-Paleologu din județul Prahova a obținut prin Programul Național de Dezvoltare Locală al Ministerului Dezvoltarii Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene finanțare și pentru proiectul intitulat “Înființare sistem de alimentare cu apă în sat Cioceni, comuna Albești-Paleologu, Județul Prahova”. La fel ca și în cazul proiectului de înființare sistem de canalizare centralizat în satele Albești Muru și Vadu Părului, primăria mai trebuie doar să trimită la minister documentația necesară pentru încheierea contractului de finanțare până la finalul lunii noiembrie. Apoi, până la 31 decembrie se va semna și contractul de finanțare, urmând să se desfășoare licitația de atribuire a lucrării care va demara astfel, undeva în primavera anului 2018. Investiția se ridică la aproximativ 4.400.000 de lei.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8746 0.0005
USD Dolarul SUA 4.1525 0.0261
GBP Lira sterlina 5.3881 0.0139
CHF Francul elvetian 4.5548 0.0172
XAU Gramul de aur 253.0990 1.0791