Primăria Albești-Paleologu va introduce un sistem de alimentare cu apă în satul Cioceni

09 Nov 2017 10:33
Primăria Albești-Paleologu va introduce un sistem de alimentare cu apă în satul Cioceni
Primăria comunei Albești-Paleologu din județul Prahova a obținut prin Programul Național de Dezvoltare Locală al Ministerului Dezvoltarii Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene finanțare și pentru proiectul intitulat “Înființare sistem de alimentare cu apă în sat Cioceni, comuna Albești-Paleologu, Județul Prahova”. La fel ca și în cazul proiectului de înființare sistem de canalizare centralizat în satele Albești Muru și Vadu Părului, primăria mai trebuie doar să trimită la minister documentația necesară pentru încheierea contractului de finanțare până la finalul lunii noiembrie. Apoi, până la 31 decembrie se va semna și contractul de finanțare, urmând să se desfășoare licitația de atribuire a lucrării care va demara astfel, undeva în primavera anului 2018. Investiția se ridică la aproximativ 4.400.000 de lei.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
REGRETE ETERNE DL PROFEOSR GABOR SORIN
La munca cand naiba va duceti ?? Ca doar pe dn1 stati non stop Poluati zona rau ..cica covid
De ce nu mai functioneaza telecabina Busteni-Babele pentru publicul larg? 1) Pe data de 31 decembrie 2020 la ora 8:45 telecabina nu functiona si soferii de trasee cu masini 4X4 mi-au comunicat ca nu circula din cauza vantului. Am urcat pe Jepii Mici si am ajuns pana pe creasta. In jurul pranzului o telecabina a urcat sus la Babele. Pe creasta adia vantul din cand in cand...nu batea tare. Deci a fost un pretext "motivul" de vant puternic, avand in vedere ca am testat singura si o telecabina a urcat. 2) Pe 31 seara si pe data de 1 ianuarie toats ziua am sunat de mai multe ori la numerele de telefon afisate (atat cel de fix unde nu raspundea nimeni, cat si cel de mobil care era inchis). 3) Pe 2 ianuarie la 15:35 o telecabina cu cateva persoane (printre care si un copil cu geaca roz si caciula alba) a urcat pana la Babele. Telecabina teoretic iar nu circula din cauza vantului. In dimineata zilei de 2 ianuarie o prietena de-a mea incercat sa vorbeasca cu 2 persoane de la telecabina, li s-a adresat, dar persoanele respective au intors capul...si la telefon in continuare nu raspundea nimeni. De ce nu mai circula telecabina pentru publicul larg si nici nu raspunde nimeni la telefon sau fata in fata cand ii intrebi? Mentionez ca am poze si filmulete.
Lacrimi,lacrimi ! Odihna vesnica ! Respect pentru tot ! Un DOMN,un OM, un PROFESIONIST cu o modestie si o blandete cum rar mai intalnesti !! Drum lin catre stele DOMNULE DOCTOR !!
SARBATORI FERICITE ! DORESC SA PARTICIP CA ASISTENT MEDICAL SI SA SUSTIN SISTEMUL MEDICAL IN EFORTUL DEPUS PENTRU SANATATEA POPULATIEI
Curs valutar
EUR Euro 4.8737 0.0009
USD Dolarul SUA 4.0172 0.0114
GBP Lira sterlina 5.4853 0.0155
CHF Francul elvetian 4.5274 0.0174
XAU Gramul de aur 239.4568 2.5767