Primăria Băicoi a semnat un contract de 8,4 milioane lei din fonduri europene pentru dotarea cu aparatură de ultimă generație a spitalului din oraș

13 Dec 2019 11:13
Primăria Băicoi a semnat un contract de 8,4 milioane lei din fonduri europene pentru dotarea cu aparatură de ultimă generație a spitalului din oraș
Primăria orașului Băicoi a semnat recent contractul de finanțare din fonduri europene pentru dotarea ambulatoriului Spitalului Orășenesc Băicoi. Proiectul se ridică la 8,4 milioane de lei, bani cu care se va achiziționa aparatură de ultimă generație pentru toate secțiile unității spitalicești. Urmează să se facă o licitație, iar cel mai probabil aparatura va ajunge la spital în primăvara anului viitor. Astfel, unitatea medicală va fi una la standarde europene.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari
Felicitari.Va asteptam si la Campina
Felicitari Primarului si celor implicati in realizarea HELIOPORTULUI! Sant din Sinaia, nascuta in acest oras cu parinti din acest oras, si ma bucur pentru orice realizare pentru Sinaia! Dumnezeu sa binecuvanteze acest oras si locuitorii sai!
Buna ziua!De ce se acordă acest ajutor numai părinților cu copii pana la 6 ani,copiii pana la 8 -9 ani,pot ramane singuri in casa?Multumesc!
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Curs valutar
EUR Euro 4.8375 0.0016
USD Dolarul SUA 4.0949 0.0198
GBP Lira sterlina 5.3607 -0.0072
CHF Francul elvetian 4.4794 -0.0110
XAU Gramul de aur 271.0003 2.5291