Primăria Băicoi îi implică pe copiii din localitate în activități sportive și pe timpul vacanței

22 Aug 2017 15:15
Primăria Băicoi îi implică pe copiii din localitate în activități sportive și pe timpul vacanței
Primăria Băicoi îi implică pe copiii din localitate în activități sportive și pe timpul vacanței. Una dintre aceste acțiuni a avut loc chiar la începutul lunii august, în curtea Școlii Gimnaziale nr. 3 Băicoi Liliești. Acțiunea s-a derulat în parteneriat cu unitățile școlare și s-a numit “Recreația de vară, candidat în lumea sportului”. Aproximativ 50 de elevi au participat atunci la mai multe activități sportive ale căror principale obiective au fost: dezvoltarea calitățile motrice de bază, dezvoltarea spiritului de echipă, eliminarea egoismului și consolidarea prieteniilor și a spiritului de fairplay.
Activitățile sportive au fost coordonate de inspectorul de specialitate al Biroului Cultură, Bibliotecă, Sport - Adrian Calaver și de profesorul de educație fizică -Robert Stoica, cel care și conduce acest department.

COMENTARII

64x64

Ioan Magdici

Mă bucur sincer când văd o reală implicare a primăriei în activități ale copiilor din orașul nostru. As dori mai multă înțelegere și sprijin din partea locuitorilor pentru ca aceste activități să se desfășoare mai des. Mult respect pentru cei care se implică. Să le dorim succes și copiilor care astăzi sunt la preselecție pentru ' Românii au talent.

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
REGRETE ETERNE DL PROFEOSR GABOR SORIN
La munca cand naiba va duceti ?? Ca doar pe dn1 stati non stop Poluati zona rau ..cica covid
De ce nu mai functioneaza telecabina Busteni-Babele pentru publicul larg? 1) Pe data de 31 decembrie 2020 la ora 8:45 telecabina nu functiona si soferii de trasee cu masini 4X4 mi-au comunicat ca nu circula din cauza vantului. Am urcat pe Jepii Mici si am ajuns pana pe creasta. In jurul pranzului o telecabina a urcat sus la Babele. Pe creasta adia vantul din cand in cand...nu batea tare. Deci a fost un pretext "motivul" de vant puternic, avand in vedere ca am testat singura si o telecabina a urcat. 2) Pe 31 seara si pe data de 1 ianuarie toats ziua am sunat de mai multe ori la numerele de telefon afisate (atat cel de fix unde nu raspundea nimeni, cat si cel de mobil care era inchis). 3) Pe 2 ianuarie la 15:35 o telecabina cu cateva persoane (printre care si un copil cu geaca roz si caciula alba) a urcat pana la Babele. Telecabina teoretic iar nu circula din cauza vantului. In dimineata zilei de 2 ianuarie o prietena de-a mea incercat sa vorbeasca cu 2 persoane de la telecabina, li s-a adresat, dar persoanele respective au intors capul...si la telefon in continuare nu raspundea nimeni. De ce nu mai circula telecabina pentru publicul larg si nici nu raspunde nimeni la telefon sau fata in fata cand ii intrebi? Mentionez ca am poze si filmulete.
Lacrimi,lacrimi ! Odihna vesnica ! Respect pentru tot ! Un DOMN,un OM, un PROFESIONIST cu o modestie si o blandete cum rar mai intalnesti !! Drum lin catre stele DOMNULE DOCTOR !!
SARBATORI FERICITE ! DORESC SA PARTICIP CA ASISTENT MEDICAL SI SA SUSTIN SISTEMUL MEDICAL IN EFORTUL DEPUS PENTRU SANATATEA POPULATIEI
Curs valutar
EUR Euro 4.8737 0.0009
USD Dolarul SUA 4.0172 0.0114
GBP Lira sterlina 5.4853 0.0155
CHF Francul elvetian 4.5274 0.0174
XAU Gramul de aur 239.4568 2.5767