Primăria Băicoi îi implică pe copiii din localitate în activități sportive și pe timpul vacanței

22 Aug 2017 15:15
Primăria Băicoi îi implică pe copiii din localitate în activități sportive și pe timpul vacanței
Primăria Băicoi îi implică pe copiii din localitate în activități sportive și pe timpul vacanței. Una dintre aceste acțiuni a avut loc chiar la începutul lunii august, în curtea Școlii Gimnaziale nr. 3 Băicoi Liliești. Acțiunea s-a derulat în parteneriat cu unitățile școlare și s-a numit "Recreația de vară, candidat în lumea sportului". Aproximativ 50 de elevi au participat atunci la mai multe activități sportive ale căror principale obiective au fost: dezvoltarea calitățile motrice de bază, dezvoltarea spiritului de echipă, eliminarea egoismului și consolidarea prieteniilor și a spiritului de fairplay.
Activitățile sportive au fost coordonate de inspectorul de specialitate al Biroului Cultură, Bibliotecă, Sport - Adrian Calaver și de profesorul de educație fizică -Robert Stoica, cel care și conduce acest department.

COMENTARII

64x64

Ioan Magdici

Mă bucur sincer când văd o reală implicare a primăriei în activități ale copiilor din orașul nostru. As dori mai multă înțelegere și sprijin din partea locuitorilor pentru ca aceste activități să se desfășoare mai des. Mult respect pentru cei care se implică. Să le dorim succes și copiilor care astăzi sunt la preselecție pentru ' Românii au talent.

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677