Primăria Băicoi și-a propus ca, până la finalul anului, în oraș să nu mai existe nici o stradă neasfaltată. Vezi cum arată Strada Postăvarului, recent modernizată - FOTO

19 Jan 2018 10:07
Mai multe străzi din orașul prahovean Băicoi au fost asfaltate în luna decembrie a anului trecut. Ultima stradă care a fost reabilitată si modernizată a fost strada Postăvarului unde lucrările de asfaltare s-au încheiat chiar pe final de an. Vorbim despre o stradă cu o lungime de 1 6 km care deservește aproximativ 300 de familii. Investiția a costat 440.000 de lei, dintre aceștia doar 40.000 lei provenind din bugetul local al Primăriei, restul banilor fiind obținuti printr-un parteneriat cu Consilului de Județean Prahova.
În prezent, în orașul Băicoi 85% dintre strazi sunt asfaltate. În aceste condiții, reprezentanții Primăriei și-au propus ca, pana la finalul lui 2018, să efectueze lucrări și pe toate celelalte străzi care nu au fost asfaltate până acum.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8744 0.0014
USD Dolarul SUA 4.1145 -0.0040
GBP Lira sterlina 5.3849 -0.0068
CHF Francul elvetian 4.5485 0.0089
XAU Gramul de aur 252.5738 -1.3923