Primaria Blejoi: masca este obligatorie in toate spatiile deschise iar scolile trec in regim online

19 Oct 2020 11:55
Primaria Blejoi: masca este obligatorie in toate spatiile deschise iar scolile trec in regim online
Primaria Blejoi a anuntat ca, din cauza numarului mare de cazuri de COVID19, scolile au trecut la regimul online iar in toate spatiile deschise din localitate masca este obligatorie.
*Așa cum știți, rata infectărilor este mare în județul Prahova, implicit în comuna noastră. Incidența cazurilor la fiecare mie de locuitori a depășit 3. Acest lucru atrage după sine o serie de măsuri restrictive. În primul rând, școlile vor trece în regim online, copiii vor învăța de acasă. Masca este OBLIGATORIE în toate spațiile deschise.
Postăm hotărârea luată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, cu toate măsurile ce se aplică imediat.
Vă rugăm să aveți grijă de voi și de ceilalți. Purtați masca tot timpul (ea trebuie să acopere gura și nasul), dezinfectați mâinile și păstrați o distanță de siguranță față de alte persoane. Fiți responsabili, atrageți-le atenția celor care nu respectă aceste măsuri*, a transmis ieri Primaria Blejoi.
foto facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677