Primăria comunei Filipeștii de Pădure caută soluții pentru câinii fără stăpân

22 Mar 2019 13:24
Primăria comunei prahovene Filipeștii de Pădure a primit în ultimul timp tot mai multe sesizări cu privire la existența pe străzile din localitate a câinilor fără stăpân. Animalele sunt un adevărat pericol atât pentru copii, cat și pentru adulți. Cel mai probabil, maidanezii de pe străzile comunei Filipeștii de Pădure sunt aduși și abandonați de oameni din localitățile învecinate. În aceste condiții, reprezentanții Primăriei fac demersurile necesare pentru a rezolva problema. Un prim pas a fost să vorbească cu membrii unei asociații de protecție a animalelor din Ploiești cu care în cel mai scurt timp vor organiza o campanie de sterilizare gratuită la Filipeștii de Pădure. Pentru ca acest fenomen să nu se extindă, cetățenii sunt rugați să anunțe la primărie sau la Poliția Locală dacă surprind pe cineva care abandonează un câine pe străzile din Filipeștii de Pădure.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
BUNA ZIUA EU AM DEPUS LA COSULATULROMANIEI DIN LISABONA CERTIFICATUL DE NASTERE VECHI,PT.A OBTINE ALTUL NOU,DAR A TRECUT AUN AN DE ZILE SI INCA CERTIFICATUL NOU NU A FOST ELIBERAT DI JUDETUL PLOIESTI -PRAHOVA UNDE MAM NASCUT.DE LA AMBASADA ROMANIEI MIA SA SPUS CA NU ASOSIT NIMIC.VA ROG FRUMOS SA-MI SPUNETI CE AM DE FACUT SI DE CE CERTIFICATUL MEU DE NASTERE NU A FOST TRIMIS MULTUMESC.
Chiar suntem disperati ca sa pot merge la munca trebuie sa pun pungi de plastic peste incaltaminte.Gunoiul nu ne-a fost ridicat de doua saptamani.Cand e timpul bun nu vin la lucru cand ploua vin si nu au ce face.
Mare OM
Acolo trebuia făcut un pod, nu mai existau astfel de situații....
La baile Valea Sterii nu beneficiaza de facilitati la intrare persoanele cu dizabilitati,copiii sau insotitorii acestora.M am adresat personalului si nu stia ce sa mi raspunda. Poate asa prevede regulamentul de functionare!
Curs valutar
EUR Euro 4.7204 -0.0027
USD Dolarul SUA 4.2231 0.0128
GBP Lira sterlina 5.2539 0.0043
CHF Francul elvetian 4.2880 0.0019
XAU Gramul de aur 192.5647 -0.3933