Primăria Gorgota a început demersurile necesare pentru înființarea unui parc industrial în localitate. Vezi ce spune primarul – VIDEO

14 Nov 2017 13:53
Primăria Gorgota a început demersurile necesare pentru înființarea unui parc industrial în localitate. Vezi ce spune primarul – VIDEO
Primăria Gorgota a început demersurile necesare pentru înființarea unui parc industrial în localitate. Acesta ar putea funcționa pe un teren de 7,5 hectare din satul Crivina. Zona este dotata cu toate utilitățile necesare, apă, gaze, canalizare și rețea electrică. În această perioadă se schimbă Planul Urbanistic al comunei Gorgota pentru declararea terenului ca zonă industrială.
Deja autoritățile locale din Gorgota au început să caute și investitori care vor crea locuri de muncă în localitate. O firmă din România și-a declarat interesul de a deschide aici o stație de betoane și prefabricate din betoane. Recent, primarul comunei, Ionuț Nicolae Dumitru, a participat la Forumul Economic ROMANIA-ITALIA organizat de Camera de Comerț Româno-Italiană pentru a atrage și investitori străini. Iar reprezentanții unei firme din Italia au anunțat că vor veni săptămâna aceasta la Gorgota, fiind interesați să deschidă aici o fabrică de producere cărămizi.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8744 0.0014
USD Dolarul SUA 4.1145 -0.0040
GBP Lira sterlina 5.3849 -0.0068
CHF Francul elvetian 4.5485 0.0089
XAU Gramul de aur 252.5738 -1.3923