Primaria Gorgota continua procedurile pentru amenajarea a doua sensuri giratorii pe DN1!

28 Feb 2018 12:42
Primaria Gorgota continua procedurile pentru amenajarea a doua sensuri giratorii pe DN1!
Primaria Gorgota continua procedurile pentru amenajarea a doua sensuri giratorii pe DN! Unul dintre ele se va construi la intersecția D.N.1 cu DC 405, iar cel de-al doilea la intersecția aceluiași Drum Național 1 cu DC 97 și DC 480. Conform reprezentanților primăriei localității, primul dintre cele două sensuri giratorii va rezolva problemele de circulație ale persoanelor ce locuiesc pe D.N.1. Cel de-al doilea sens giratoriu, ce va fi amenajat în zona stației de alimentare PETROM, va degaja traficul greu din intravilanul localităților către extravilan prin preluarea acestuia pe DC 97, drum care face legătura între D.N.1 și satul Crivina.
Pentru realizarea celor doua sensuri giratorii se vor face cateva exproprieri care vor incepe luna viitoare. Astfel, lucrarile vor putea demara in vara acestui an. Investitia se va ridica la aproximativ 700.000 de euro, fiecare sens giratoriu, bani care se vor aloca din bugetul local al primariei Gorgota si daca se vor obtine si prin parteneraiate cu Consiliul Judetean Prahova. Asta in conditiile in care Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere si-a dat doar acordul pentru amenajarea celor doua sensuri giratorii, spunand ca nu are si buget pentru asemenea lucrari. Primarul localității, Ionuț Nicolae Dumitru, susține că este necesar ca aceste două sensuri giratorii să fie realizate cât mai curând posibil deoarece se înregistrează constant accidente de circulație în special în zona benzinăriei din zonă.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
VA ROG SA IMI SPUNETI CAND SE DESCHIDE CENTRUL DE VACCINARE DE LA SCOALA GENERALA NR 28,SALA DE SPORT.
la multyi ani cu multa sananate.noi sucese, fericire si iubitre
Felicitari pentru organizarea si functionarea centrului de vaccinari din cadrul spitalului Boldescu, Ploiesti.M-am vaccinat pe data de 22.01.2021, orele 18.Totul s-a derulat la ora fixata, fara intarzieri,cu mult profesionalism si amabilitate[trei doamne asistente si dr. Luchian].Aproape ca nu-mi venea sa cred ca se poate si la noi asa!!
felicitari domnul primar si multa sanatate vati gandit foarte bine pentru batrani care sunt in varsta cu siguranta se va bucura da acesta ideie
Vreau sa ma vaccinez
Curs valutar
EUR Euro 4.8746 0.0002
USD Dolarul SUA 4.0195 0.0090
GBP Lira sterlina 5.4869 -0.0023
CHF Francul elvetian 4.5190 -0.0038
XAU Gramul de aur 239.1954 -0.8098