Primaria Gorgota continua procedurile pentru amenajarea a doua sensuri giratorii pe DN1!

28 Feb 2018 12:42
Primaria Gorgota continua procedurile pentru amenajarea a doua sensuri giratorii pe DN1!
Primaria Gorgota continua procedurile pentru amenajarea a doua sensuri giratorii pe DN! Unul dintre ele se va construi la intersecția D.N.1 cu DC 405, iar cel de-al doilea la intersecția aceluiași Drum Național 1 cu DC 97 și DC 480. Conform reprezentanților primăriei localității, primul dintre cele două sensuri giratorii va rezolva problemele de circulație ale persoanelor ce locuiesc pe D.N.1. Cel de-al doilea sens giratoriu, ce va fi amenajat în zona stației de alimentare PETROM, va degaja traficul greu din intravilanul localităților către extravilan prin preluarea acestuia pe DC 97, drum care face legătura între D.N.1 și satul Crivina.
Pentru realizarea celor doua sensuri giratorii se vor face cateva exproprieri care vor incepe luna viitoare. Astfel, lucrarile vor putea demara in vara acestui an. Investitia se va ridica la aproximativ 700.000 de euro, fiecare sens giratoriu, bani care se vor aloca din bugetul local al primariei Gorgota si daca se vor obtine si prin parteneraiate cu Consiliul Judetean Prahova. Asta in conditiile in care Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere si-a dat doar acordul pentru amenajarea celor doua sensuri giratorii, spunand ca nu are si buget pentru asemenea lucrari. Primarul localității, Ionuț Nicolae Dumitru, susține că este necesar ca aceste două sensuri giratorii să fie realizate cât mai curând posibil deoarece se înregistrează constant accidente de circulație în special în zona benzinăriei din zonă.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8738 -0.0008
USD Dolarul SUA 4.1289 -0.0167
GBP Lira sterlina 5.3552 -0.0365
CHF Francul elvetian 4.5467 0.0003
XAU Gramul de aur 253.0441 -1.7365