Primăria Gorgota va amenaja două sensuri giratorii pe DN1, pe raza satului Potigrafu - FOTO

12 Oct 2017 13:05
Primăria Gorgota va realiza două sensuri giratorii pe DN1. Primul dintre ele se va construi la intersecția D.N.1 cu DC 405, iar cel de-al doilea la intersecția aceluiași Drum Național 1 cu DC 97 și DC 480.
Potrivit reprezentanților primăriei localității, primul dintre cele două sensuri giratorii va rezolva problemele de circulație al persoanelor ce locuiesc pe D.N.1 și de acces al proprietarilor construcțiilor ce se vor ridica în această zonă construibilă. Totodată, prin realizarea acestui sens giratoriu se va rezolva intrarea din și către D.N.1 a persoanelor ce frecventează terenul de golf aflat în vecinătate. Cel de-al doilea sens giratoriu, ce va fi amenajat în zona stației de alimentare PETROM, va degaja traficul greu din intravilanul localităților către extravialn prin preluarea acestuia pe DC 97, drum care face legătura între D.N.1 și satul Crivina. Acest sens va permite un acces facil către zona de servicii și agrement dezvoltată pe malul Bălții Fânari dar și la stația de epurare situată de cealaltă parte a D.N.1, pe D.C.97.
Cele două sensuri giratorii vor costa aproximativ 300.000 de euro și se vor realiza în mare parte parte din bugetul local al comunei Gorgota, iar reprezentanții primăriei speră să obțină fonduri și de la Consiliul Județean Prahova.
Primarul localității Ionuț Nicolae Dumitru susține că este necesar ca aceste două sensuri giratorii să fie realizate cât mai curând posibil deoarece se înregistrează constant accidente de circulație în special în zona benzinăriei din zonă. Cel mai probabil lucrările vor începe în primăvara anului viitor.

COMENTARII

64x64

Cristian Pantea-Contescu

Numai in Romania, trebuiesc sensurile giratorii sa fie ditamai constructiile impozante, cu dale, borduri, si alte bla-blauri. Frate! O bulina rosie putin mai inalta in asfalt, ala sa fie sensul! Bine luminat, si bine semnalizat, asta conteza! Regula de sens giratoriu se aplica si daca el a costat 150.000 eur si daca costa 15.000 eur, dar nu se mai papa banutii de la buget...

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677