Primaria Gorgota va deschide curand licitatiile pentru proiectele derulate prin PNDL

26 Feb 2018 09:43
Primaria Gorgota va deschide curand licitatiile pentru proiectele derulate prin PNDL
Primăria Gorgota a obtinut anul trecut fonduri de la Ministerul Dezvoltării Regionale, prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) pentru derularea unor proiecte. Contractele de finanatere au fost deja semnate, iar de saptamana aceasta se vor deschide si licitatiile pentru lucrarile respective. Este vorba despre "Extinderea rețelei de canalizare în comuna Gorgota" care beneficiază de 6.585.771 lei. Reteaua se va extinde cu circa 12 kilometri de canalizare împărțiți în satele Potigrafu, Gorgota, Poienarii Apostoli și Crivina.

Cel de-al doilea proiect pentru care Gorgota a primit finanțare prin PNDL se numește "Modernizare, extindere și dotare Școala Gimnazială sat Potigrafu". Investiția se ridică la 7.855.785 lei și presupune schimbarea totală a clădirii în care funcționează unitatea de învățământ. Pe lângă faptul că va fi modernizat, imobilul va avea încă un etaj, clase noi și o sală multifnctionala de care elevii au nevoie pentru orele de sport si diferite activitati. Toate aceste schimbări sunt necesare pentru ca toți elevii să învețe doar dimineața, într-un singur schimb. Totodata se vor face si laboratoare modern de fizica, chimi si informatica.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
VA ROG SA IMI SPUNETI CAND SE DESCHIDE CENTRUL DE VACCINARE DE LA SCOALA GENERALA NR 28,SALA DE SPORT.
la multyi ani cu multa sananate.noi sucese, fericire si iubitre
Felicitari pentru organizarea si functionarea centrului de vaccinari din cadrul spitalului Boldescu, Ploiesti.M-am vaccinat pe data de 22.01.2021, orele 18.Totul s-a derulat la ora fixata, fara intarzieri,cu mult profesionalism si amabilitate[trei doamne asistente si dr. Luchian].Aproape ca nu-mi venea sa cred ca se poate si la noi asa!!
felicitari domnul primar si multa sanatate vati gandit foarte bine pentru batrani care sunt in varsta cu siguranta se va bucura da acesta ideie
Vreau sa ma vaccinez
Curs valutar
EUR Euro 4.8746 0.0002
USD Dolarul SUA 4.0195 0.0090
GBP Lira sterlina 5.4869 -0.0023
CHF Francul elvetian 4.5190 -0.0038
XAU Gramul de aur 239.1954 -0.8098