Primaria Gorgota va deschide curand licitatiile pentru proiectele derulate prin PNDL

26 Feb 2018 09:43
Primaria Gorgota va deschide curand licitatiile pentru proiectele derulate prin PNDL
Primăria Gorgota a obtinut anul trecut fonduri de la Ministerul Dezvoltării Regionale, prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) pentru derularea unor proiecte. Contractele de finanatere au fost deja semnate, iar de saptamana aceasta se vor deschide si licitatiile pentru lucrarile respective. Este vorba despre "Extinderea rețelei de canalizare în comuna Gorgota" care beneficiază de 6.585.771 lei. Reteaua se va extinde cu circa 12 kilometri de canalizare împărțiți în satele Potigrafu, Gorgota, Poienarii Apostoli și Crivina.

Cel de-al doilea proiect pentru care Gorgota a primit finanțare prin PNDL se numește "Modernizare, extindere și dotare Școala Gimnazială sat Potigrafu". Investiția se ridică la 7.855.785 lei și presupune schimbarea totală a clădirii în care funcționează unitatea de învățământ. Pe lângă faptul că va fi modernizat, imobilul va avea încă un etaj, clase noi și o sală multifnctionala de care elevii au nevoie pentru orele de sport si diferite activitati. Toate aceste schimbări sunt necesare pentru ca toți elevii să învețe doar dimineața, într-un singur schimb. Totodata se vor face si laboratoare modern de fizica, chimi si informatica.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8738 -0.0008
USD Dolarul SUA 4.1289 -0.0167
GBP Lira sterlina 5.3552 -0.0365
CHF Francul elvetian 4.5467 0.0003
XAU Gramul de aur 253.0441 -1.7365