Primăria Gorgota vă invită, sâmbată, la Festivalul Meșteșugarilor “Tradiție și continuitate”. Printre artiștii prezenți se vor număra și Vali Vijelie și Romică Țociu și Cornel Palade

15 Aug 2018 00:08
Primăria Gorgota vă invită, sâmbată, la Festivalul Meșteșugarilor “Tradiție și continuitate”. Printre artiștii prezenți se vor număra și Vali Vijelie și Romică Țociu și Cornel Palade
Sărbătoare, sambătă, în comuna prahoveană Gorgota. Aici va avea loc Festivalul Meșteșugarilor “Tradiție și continuitate”, eveniment organizat anual de Primăria și Consiliul Local al comunei Gorgota. Ediția de anul acesta se va desfășura sub egida centenarului Marii Uniri. Vizitatorii vor putea să vadă cum se modelează lutul la roata olarului, cum se făceau pe vremuri roțile din lemn pentru căruțe, cum se împletea rogojina sau cum se prelucra manual pielea. De departe, însă, cel mai recunoscut meșteșug din Gorgota este cel al olăritului întrucât localitatea este recunoscută pentru calitatea lutului care se găsește aici.
Sărbătoare are loc pe baza sportivă din comuna, începând cu ora 12, unde va fi amenajată și o scenă, iar publicul îl va putea asculta pe Vali Vijelie, Georgiana Lepadat, Adriana Ochisanu Zmeu, Romică Țociu și Cornel Palade, Alberto de la Ploiești, Zgubi, Mileta Popa, Lucian Florin, Valentin Constantin, Elena Moldoveanu, dar ii vor putea vedea si pe copiii de la Ansamblul Folcloric Gorgota ”Tadiție și continuitate”. Totul se va încheia cu un frumos foc de artificii.

Sursa video/foto: facebook Primaria Gorgota

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
iata ce se intampla la rafinaria ASTRA, caz penal! sefii dau indicatii pretioase sa se incendieze batalurile de carburanti ce filtre antipoluare, ce grija pentru cei care inhaleaza fumul, ce protectie a naturii! pe acestia ii apara gratiela cu oug=ul dat luna asta, impotriva initiativei civice!!! În clip se vede cine a provocat incendiul, cu intenție, folosind arzătorul și cu extintorul lângă ei.
La majoritatea muzeelor din Europa este permisă fotografierea fără flach și fără taxa corespunzătoare. Muzeul Județean de Istorie Prahova, în toate secțiile sale din județ, practică niște prețuri exorbitante pentru fotografiere. Prin asta mai mult pierde. Pierde o oportunitate de reclamă. La secția din Valea, Muzeul ”Crama 1777”, un muzeu de excepție, ar merge un ”cetățean turmentat” în curte, fie el și din paie. Sau un fond sonor cu Maria Tănase, cu vinul ghiurghiuliu....numai să nu pună taxă și pe audio !
Bună seara, când se publica posturile vacante și calendarul de concurs? Mulțumesc.
Buna seara.m ar interesa un tort in forma de cifre pentru data de 3 august(pret,livrare la domiciliu,etc)
buna ziua, pe ce site aflam detalii privind inscrierile din sursa externa pentru ordine publica si politia rutiera ? Daca a fost aprobat Memorandumul in cat timp s-ar organiza inscrierile?
Curs valutar
EUR Euro 4.6282 -0.0328
USD Dolarul SUA 3.9551 -0.0492
GBP Lira sterlina 5.2026 -0.0635
CHF Francul elvetian 3.9909 -0.0415
XAU Gramul de aur 156.6016 -4.1587