Primăria Gorgota vă invită, sâmbată, la Festivalul Meșteșugarilor "Tradiție și continuitate". Printre artiștii prezenți se vor număra și Vali Vijelie și Romică Țociu și Cornel Palade

20 Jul 2018 10:34
Primăria Gorgota vă invită, sâmbată, la Festivalul Meșteșugarilor "Tradiție și continuitate". Printre artiștii prezenți se vor număra și Vali Vijelie și Romică Țociu și Cornel Palade
Sărbătoare, sambătă, în comuna prahoveană Gorgota. Aici va avea loc Festivalul Meșteșugarilor "Tradiție și continuitate", eveniment organizat anual de Primăria și Consiliul Local al comunei Gorgota. Ediția de anul acesta se va desfășura sub egida centenarului Marii Uniri. Vizitatorii vor putea să vadă cum se modelează lutul la roata olarului, cum se făceau pe vremuri roțile din lemn pentru căruțe, cum se împletea rogojina sau cum se prelucra manual pielea. De departe, însă, cel mai recunoscut meșteșug din Gorgota este cel al olăritului întrucât localitatea este recunoscută pentru calitatea lutului care se găsește aici.
Sărbătoare are loc pe baza sportivă din comuna, începând cu ora 12, unde va fi amenajată și o scenă, iar publicul îl va putea asculta pe Vali Vijelie, Georgiana Lepadat, Adriana Ochisanu Zmeu, Romică Țociu și Cornel Palade, Alberto de la Ploiești, Zgubi, Mileta Popa, Lucian Florin, Valentin Constantin, Elena Moldoveanu, dar ii vor putea vedea si pe copiii de la Ansamblul Folcloric Gorgota "Tadiție și continuitate". Totul se va încheia cu un frumos foc de artificii.

Sursa video/foto: facebook Primaria Gorgota

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677