Primaria Municipiului Ploiesti asigura terenul pentru montarea unei noi statii de monitorizare a calitatii aerului pe raza municipiului Ploiesti

17 May 2019 08:51
Primaria Municipiului Ploiesti asigura terenul pentru montarea unei noi statii de monitorizare a calitatii aerului pe raza municipiului Ploiesti
Primaria Ploiesti anunta printr-un comunicat de presa ca a autorizat și a asigurat amplasarea unei noi stații de monitorizare a calității aerului, ca urmare a Protocolului de colaborare, care a fost încheiat recent între administrația publică locală, Ministerul Mediului și alte instituții sau entități din domeniul protecției mediului, precum și o serie de operatori economici, care își desfășoară activitatea în Ploiesti.
Pentru a crește capacitatea de monitorizare a aerului înconjurător în zonele rezidențiale, Agenția pentru Protecția Mediului Prahova a solicitat amplasarea unor stații de monitorizare suplimentare, în aria de influență a activității operatorilor economici, respectiv în aria de influență a activității Rafinăriei Petrobrazi, în scopul monitorizării concentrațiilor indicatorilor SO2, H2S, PM10, BTEX.
" Prin Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Ploiești nr.109/2019, s-a aprobat darea în folosință gratuită către OMV PETROM S.A. - Punct de lucru Rafinăria Petrobrazi a terenului în suprafață de 25 mp, situat în intravilanul Municipiului Ploiești, tarlaua 44, parcela A638/40, în vederea amplasării unei stații de monitorizare a calității aerului. În acest sens a fost încheiat contractul de comodat nr. 9287/09.05.2019 și a fost predat amplasamentul", se arata in documentul citat.
foto Primaria Ploiesti

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677