Primaria Orasului Baicoi a deschis Statiunea Băile "Valea Stelii"

22 Jun 2018 14:36
Primaria Orasului Baicoi a deschis Statiunea Băile "Valea Stelii". Cei care ajung aici pot petrece momente de relaxare si distracție, dar pot beneficia si de calitatile tratamentelor pe care le pot urma aici pentru diferite afectiuni. Valea Stelii din cartierul Țintea al orașului Băicoi este considerată o stațiune balneo-climaterică unică în Europa. Și asta datorită lacului cu ape minerale și nămol sapropelic de o calitate excepțională. Efectele apelor sale clorosodice-iodurate sunt recomandate în tratarea afecțiunilor reumatismale și post traumatice, afecțiunilor sistemului nervos central și periferic, afecțiunilor cardio-vasculare și ginecologice.

Lacul de la Țintea este administrat acum de Primăria Băicoi. Consiliul Local al orașului a stabilit și tarifele pentru turiștii care vin la Țintea. Astfel, prețul unui bilet de intrare este 10 lei/ persoană pentru copii cu vârste sub 14 ani și 15 lei/persoană pentru adulți. Copiii sub cinci ani pot intra gratuit în complex. Cei care doresc să-și facă un abonament vor plăti 125 de lei pentru 10 intrări la băile de la Valea Stelii. Închirierea unui șezlong costă 10 lei, iar taxa pentru o umbrelă este de 5 lei.

Complexul turistic de la Valea Stelii din Băicoi va fi deschis zilnic, între orele 07.00 și 19.00.

COMENTARII

64x64

sofia cojocaru

Multumesc pentru informatii.Foarte utile pentru familia mea.Ne-am propus ca la sfarsitul acestei luni sa incepem o cura de 10 bai in statiunea Tintea.foarte buna initiativa de a pune pe net aceste informatii. Va felicit !

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677