Primăria orașului Băicoi a semnat astăzi contractul de finanțare pentru proiectul “Creșterea eficientei energetice a iluminatului public in orașul Baicoi”. Astfel, toate străzile din oraș vor fi luminate cu lămpi LED, din bani europeni

13 Aug 2019 13:44
Primăria orașului Băicoi a reușit să obțină finanțare europeană pentru un proiect prin care toate străzile vor beneficia de un sistem de iluminat public modem, cu lămpi pe LED, de ultimă generație. Contractul de finanțare pentru proiectul “Creșterea eficientei energetice a iluminatului public in orașul Baicoi” a fost astăzi semnat la sediul ADR Sud Muntenia. Valoarea totala a acestuia este de 6.978.897,29 lei. Multe dintre lămpile pe LED vor fi dotate cu panouri foto-voltaice care le asigura independența energetică. Proiectul presupune și un sistem de telegestiune care va monitoriza starea de funcționare a fiecărei lămpi.

Sursa foto: facebook Marius Constantin

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
SI....ce sa intimplat timp de doi ani ?
BUNA ZIUA EU AM DEPUS LA COSULATULROMANIEI DIN LISABONA CERTIFICATUL DE NASTERE VECHI,PT.A OBTINE ALTUL NOU,DAR A TRECUT AUN AN DE ZILE SI INCA CERTIFICATUL NOU NU A FOST ELIBERAT DI JUDETUL PLOIESTI -PRAHOVA UNDE MAM NASCUT.DE LA AMBASADA ROMANIEI MIA SA SPUS CA NU ASOSIT NIMIC.VA ROG FRUMOS SA-MI SPUNETI CE AM DE FACUT SI DE CE CERTIFICATUL MEU DE NASTERE NU A FOST TRIMIS MULTUMESC.
Chiar suntem disperati ca sa pot merge la munca trebuie sa pun pungi de plastic peste incaltaminte.Gunoiul nu ne-a fost ridicat de doua saptamani.Cand e timpul bun nu vin la lucru cand ploua vin si nu au ce face.
Mare OM
Acolo trebuia făcut un pod, nu mai existau astfel de situații....
Curs valutar
EUR Euro 4.7274 0.0058
USD Dolarul SUA 4.2656 0.0418
GBP Lira sterlina 5.1830 0.0797
CHF Francul elvetian 4.3506 0.0151
XAU Gramul de aur 207.0308 3.2134