Primăria orașului Băicoi a semnat astăzi contractul de finanțare pentru proiectul “Creșterea eficientei energetice a iluminatului public in orașul Baicoi”. Astfel, toate străzile din oraș vor fi luminate cu lămpi LED, din bani europeni

13 Aug 2019 13:44
Primăria orașului Băicoi a reușit să obțină finanțare europeană pentru un proiect prin care toate străzile vor beneficia de un sistem de iluminat public modem, cu lămpi pe LED, de ultimă generație. Contractul de finanțare pentru proiectul “Creșterea eficientei energetice a iluminatului public in orașul Baicoi” a fost astăzi semnat la sediul ADR Sud Muntenia. Valoarea totala a acestuia este de 6.978.897,29 lei. Multe dintre lămpile pe LED vor fi dotate cu panouri foto-voltaice care le asigura independența energetică. Proiectul presupune și un sistem de telegestiune care va monitoriza starea de funcționare a fiecărei lămpi.

Sursa foto: facebook Marius Constantin

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari
Felicitari.Va asteptam si la Campina
Felicitari Primarului si celor implicati in realizarea HELIOPORTULUI! Sant din Sinaia, nascuta in acest oras cu parinti din acest oras, si ma bucur pentru orice realizare pentru Sinaia! Dumnezeu sa binecuvanteze acest oras si locuitorii sai!
Buna ziua!De ce se acordă acest ajutor numai părinților cu copii pana la 6 ani,copiii pana la 8 -9 ani,pot ramane singuri in casa?Multumesc!
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Curs valutar
EUR Euro 4.8378 0.0059
USD Dolarul SUA 4.3085 0.0272
GBP Lira sterlina 5.3598 0.0020
CHF Francul elvetian 4.5522 0.0146
XAU Gramul de aur 245.7662 1.8727