Primăria Păulești a finalizat toate proiectele realizate din împrumutul bancar făcut anul trecut

24 Aug 2017 12:13
Primăria Păulești a finalizat toate proiectele realizate din împrumutul bancar făcut anul trecut
Primăria Păulești a făcut anul trecut un împrumut bancar pentru a realiza mai multe lucrări necesare în localitate. Vorbim despre un credit de două milioane de lei din care au fost finanțate cinci proiecte. Lucrările au început în toamna anului trecut și la nici un an de zile sunt deja finalizate. Astfel, din împrumutul respectiv Primăria Păulești a modernizat și asfaltat drumul DC 10 A, a modernizat trotuarele din trei sate -Păulești, Păuleștii Noi și Găgeni, a amenajat rigole și șanțuri betonate în satul Păulești, a amenajat rigole și șanțuri betonate în satul Găgeni și a terminat canalizarea în satul Păulești. Împrumutul bancar din care s-au realizat toate aceste lucrări va fi rambursat în 5 ani.

Primăria Păulești mai are și alte proiecte în derulare. Unul dintre ele este realizarea unui trotuar pe strada Bisericii din Păulești. Pentru această lucrare s-a organizat licitație care are deja un câștigător, urmând în curând să înceapă și lucrările de amenajare a trotuarului respectiv.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sa traiti domnule colonel! Cred ca in tinerete am fost vecini in carteirul Nord bl. 27 B Felicitari ptr. cariera! toate bune Dan Colibasi
E o gura de oxigen pentru ITC care daca merge asa ,merge spre faliment,asa primeste subventie de la primaria ,unde pensionarii au cotizat prin taxe si impozite o viata.Daca PSD reuseste asa ceva ,e posibil sa urmeze si o mare manifestatie de protest pentru caderea guvernului antiroman
TAIATI-LE PADURILE, CA O SA VINA PESTE NOI IN CASA!!!
super super
Nu cred ca un parastas poate fi inclus la o masa festiva: as intreba eu : cum mai poate fi rrspectata durerea unei fa.ilii care abea probabil s-a condus un membru drag pe ultimul drum : ca doar nu se punea problema de veselie si cine stie ce zgomote si domnii politisti au mers la vanat de amenzi: oare familia aia nu chieltuise destul cu necazul lor?? Roata se invarte domnilor!! Paste fericit!??
Curs valutar
EUR Euro 4.9242 -0.0017
USD Dolarul SUA 4.1233 -0.0026
GBP Lira sterlina 5.7569 -0.0030
CHF Francul elvetian 4.4890 -0.0040
XAU Gramul de aur 236.1626 -0.2731