Primăria Păulești a finalizat toate proiectele realizate din împrumutul bancar făcut anul trecut

24 Aug 2017 12:13
Primăria Păulești a finalizat toate proiectele realizate din împrumutul bancar făcut anul trecut
Primăria Păulești a făcut anul trecut un împrumut bancar pentru a realiza mai multe lucrări necesare în localitate. Vorbim despre un credit de două milioane de lei din care au fost finanțate cinci proiecte. Lucrările au început în toamna anului trecut și la nici un an de zile sunt deja finalizate. Astfel, din împrumutul respectiv Primăria Păulești a modernizat și asfaltat drumul DC 10 A, a modernizat trotuarele din trei sate -Păulești, Păuleștii Noi și Găgeni, a amenajat rigole și șanțuri betonate în satul Păulești, a amenajat rigole și șanțuri betonate în satul Găgeni și a terminat canalizarea în satul Păulești. Împrumutul bancar din care s-au realizat toate aceste lucrări va fi rambursat în 5 ani.

Primăria Păulești mai are și alte proiecte în derulare. Unul dintre ele este realizarea unui trotuar pe strada Bisericii din Păulești. Pentru această lucrare s-a organizat licitație care are deja un câștigător, urmând în curând să înceapă și lucrările de amenajare a trotuarului respectiv.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Gheorghe Tutuianu In carantina este greu de suportat ca toata populatia sa fie inchisa in casa . Exceptie sunt cei care au serviciu , inclusiv in alte localitati, patronii comerciantii, politistii etc care pot circula cu conditia sa scrie o declaratie personala. Dar carantina in aceste conditii este o solutie incompleta daca nu se iau si alte masuri.. Vreau sa spun ca dupa parerea mea in situatia unei localitati in carantina, adica izolata de restul lumii, ar trebui procedat imediat la testarea . cu teste rapide a intregii populatii a localitatii. Cei pozitivi ar trebui carantinati iar cei negativi ar trebui sa lucreze in conditii normale. In acest fel dupa iesirea din carantina visusul in acea localitate ar fi eradicat iar pe durata carantinei activitatea economica ar fi aproape normala . Adaug ca cei care nu vor sa fie testati, nu trebuie obligati sa faca testul ci ar trebui sa intre in carantina obligatorie. Deasemeni, cei care intra sau ies din localitate ar trebui sa nu fie admisi la intrare/iesire daca nu prezinta testul negativ. Asa-i?
Hai lasa ca aveti turisti in fiecare week ..dn 1 full pe week Se vaita patronii saracutii care dadeau salarii mizere si n ore munca ..sa lucrati voi cu neamurile voastre in horeca Si acuma la fel tot pe angajat trageti parleala ..fara bonuri le luati din salariu etc Si va mai mirati ca nu gasiti personal
Foarte frumos, un gest demn de urmat si de localitatile din Rep. Moldova. Bravo d-le Primar!
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Curs valutar
EUR Euro 4.8735 -0.0003
USD Dolarul SUA 4.0875 -0.0047
GBP Lira sterlina 5.4471 -0.0150
CHF Francul elvetian 4.5081 0.0039
XAU Gramul de aur 237.6576 -1.0895