Primaria Paulesti pregateste licitatiile pentru cele doua proiecte finantate prin PNDL. O gradinita va fi modernizata, iar canalizarea extinsa

20 Feb 2018 12:01
Primaria Paulesti pregateste licitatiile pentru cele doua proiecte finantate prin PNDL. O gradinita va fi modernizata, iar canalizarea extinsa
Recent, Primaria Paulesti a aprobat bugetul aferent anului 2018. Acesta are aproximativ aceeasi valoare ca cel de anul trecut, la care se adauga si banii ce vor fi cheltuieti anul acesta pentru cele doua proiecte ce sunt finantate de Ministerul Dezvoltarii Regionale prin Programul National de Dezvoltare Locala. Vorbim despre “Canalizare menajeră sat Găgeni comuna Paulești județul Prahova”, un proiect in valoare totala de 14,229,523.00 si “Extindere, reabilitare, modernizare Grădiniță, sat Paulești, comuna Paulești, județul Prahova”, un proiect in valoare totala de 2,053,280.00. In curand vor incepe licitatiile pentru cele doua proiecte, iar daca nu vor fi contestatii, lucrarile vor demara in a doua jumatate a lunii aprilie.
Primaria Paulesti dispune anul acesta de un buget de aproximativ 21 de milioane de lei. Din partea Consiliului Judetean Prahova a primit suma de 10.000 de lei. Bugetul a fost aprobat pe 16 februarie.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8746 0.0009
USD Dolarul SUA 4.1456 -0.0166
GBP Lira sterlina 5.3917 0.0082
CHF Francul elvetian 4.5464 -0.0019
XAU Gramul de aur 254.7806 -0.5218