Primaria Ploiești a achiziționat două sisteme profesionale de nebulizare cu care se dezinfectează ambulanțele în lupta cu COVID-19

02 Apr 2020 16:55
Primaria Ploiești a achiziționat două sisteme profesionale de nebulizare cu care se dezinfectează ambulanțele în lupta cu COVID-19
Primăria Municipiului Ploiești anunță printr-un comunicat de presa ca a achiziționat două sisteme profesionale de nebulizare. Aparatele sunt necesare pentru dezinfecția ambulanțelor după transportarea pacienților suspecți sau confirmați cu COVID-19.
Totodată, s-au achziționat și 4 litri de dezinfectant microfloră, urmând ca, în perioada următoare, municipalitatea să intre în posesia a încă 11 litri de dezinfectant de acest gen. Potrivit municipalitatii, cele două aparate de tip KOX Basic și dezinfectantul (NOCOLYSE) sunt în conformitate cu cerințele și recomandările Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile și au fost predate, astăzi, Serviciului de Ambulanță Județean Prahova.

Bunurile respective au fost achiziționate de municipalitatea ploieșteană și predate Serviciului de Ambulanță Județean Prahova în baza Hotărârii nr.6/ 13.03.2020 a Comitetului Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Ploiești. Valoarea acestei achiziții este de aproximativ 20.000 lei, inclusiv TVA.
Conducerea Serviciului de Ambulanță Județean Prahova a precizat că, cele două sisteme profesionale de nebulizare și dezinfectantul aferent, achiziționate de Primăria Municipiului Ploiești vor fi utilizate pe lângă ambulanțe și la dezinfectarea autovehiculelor aflate în dotarea  Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Șerban Cantacuzino"al județului Prahova,, SMURD Prahova și ale Inspectoratului Județean de Jandarmi Prahova "Colonel Alexandru Enescu".
Primăria Municipiului Ploiești susține ca astfel continuă punerea în aplicare a măsurilor adoptate în vederea combaterii răspândirii și limitării infecției cu coronavirus COVID-19, la nivelul comunității ploieștene.
 

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677