Primaria Ploiesti a organizat o petrecere pentru cuplurile care sarbatoresc anul acesta nunta de aur

10 Oct 2018 11:15
Primăria Municipiului Ploiești a organizat un eveniment festiv în cadrul căruia au fost celebrați ploieștenii care au împlinit, anul aceasta, 50 de ani de căsnicie. Petrecerea aniversară s-a desfășurat, în data de 9 octombrie 2018, la Sala Coloanelor din cadrul Palatului Culturii Ploiești.

În semn de prețuire, primarul municipiului Ploiești, domnul Adrian Florin Dobre și viceprimarul municipiului Ploiești, domnul Cristian Mihai Ganea, au fost alături de cele 250 de cupluri de ploieșteni, care își aniversează, anul acesta, nunta de aur. Edilii ploieșteni și " au exprimat emoția și aprecierea față de cuplurile prezente la eveniment, care sunt adevărate modele de la care putem învăța lecția vieții plină de iubire, devotament și încredere.
Totodată, în cadrul aniversării de aseară, doamnelor le-au fost oferite flori, iar cuplurilor le-au fost acordate Diploma de aur și premii în bani.
Reamintim că, festivitatea anuală de celebrare a cuplurilor de aur este deja o tradiție pentru municipalitatea ploieșteană, un prilej de sărbătoare și un bun moment prin care să ne exprimăm respectul față de cei care au înțeles că, prin înțelepciune și curaj, dragostea adevărată poate învinge timpul.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677