Primaria Ploiesti a organizat o petrecere pentru cuplurile care sarbatoresc anul acesta nunta de aur

11 Dec 2018 11:36
Primăria Municipiului Ploiești a organizat un eveniment festiv în cadrul căruia au fost celebrați ploieștenii care au împlinit, anul aceasta, 50 de ani de căsnicie. Petrecerea aniversară s-a desfășurat, în data de 9 octombrie 2018, la Sala Coloanelor din cadrul Palatului Culturii Ploiești.

În semn de prețuire, primarul municipiului Ploiești, domnul Adrian Florin Dobre și viceprimarul municipiului Ploiești, domnul Cristian Mihai Ganea, au fost alături de cele 250 de cupluri de ploieșteni, care își aniversează, anul acesta, nunta de aur. Edilii ploieșteni și – au exprimat emoția și aprecierea față de cuplurile prezente la eveniment, care sunt adevărate modele de la care putem învăța lecția vieții plină de iubire, devotament și încredere.
Totodată, în cadrul aniversării de aseară, doamnelor le-au fost oferite flori, iar cuplurilor le-au fost acordate Diploma de aur și premii în bani.
Reamintim că, festivitatea anuală de celebrare a cuplurilor de aur este deja o tradiție pentru municipalitatea ploieșteană, un prilej de sărbătoare și un bun moment prin care să ne exprimăm respectul față de cei care au înțeles că, prin înțelepciune și curaj, dragostea adevărată poate învinge timpul.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
L-ati gasit tocmai pe descalificatul nepot al Regelui Mihai chiar de catre acesta pentru lipsa caracterului moral si a lipsei de modestie si chibzuinta atat de necesare pentru a reprezenta casa regala????Exprincipele nu mai are nicio ,,valoare,, oficiala! A avut calitatea de Principe dar a terfelit-o in intimitati degradante si dezonorante cu bicicliste si prin actiunea grobiana de tentativa de violare de domiciliu si agresiune la locuinta bunicului sau.Faptul ca are o consoarta nu schimba cu nimic calitatea lui morala,dimpotriva,dezvaluie ca si cea a consoartei e la fel.
Buna am vazut înscriere și sunt și eu interesat și asi vrea sa mă înscriu și eu ce trebuie sa fac ?
Frumos din partea d-nului primar Marius Constantin care are grija si de persoanele nevoiase din Baicoi mai ales ca totul se face din fonduri personale.Tineti-o tot asa domnule primar pentru ca sunteti pe drumul cel bun.
eu vroiam sa stiu cat e spaga? ca sigur asa merge.
Pana cand se pot face înscrierile?
Curs valutar
EUR Euro 4.6495 0.0015
USD Dolarul SUA 4.0769 -0.0127
GBP Lira sterlina 5.1788 -0.0340
CHF Francul elvetian 4.1190 0.0054
XAU Gramul de aur 163.4400 0.2694