Primaria Ploiesti a organizat o petrecere pentru cuplurile care sarbatoresc anul acesta nunta de aur

19 Feb 2019 17:15
Primăria Municipiului Ploiești a organizat un eveniment festiv în cadrul căruia au fost celebrați ploieștenii care au împlinit, anul aceasta, 50 de ani de căsnicie. Petrecerea aniversară s-a desfășurat, în data de 9 octombrie 2018, la Sala Coloanelor din cadrul Palatului Culturii Ploiești.

În semn de prețuire, primarul municipiului Ploiești, domnul Adrian Florin Dobre și viceprimarul municipiului Ploiești, domnul Cristian Mihai Ganea, au fost alături de cele 250 de cupluri de ploieșteni, care își aniversează, anul acesta, nunta de aur. Edilii ploieșteni și – au exprimat emoția și aprecierea față de cuplurile prezente la eveniment, care sunt adevărate modele de la care putem învăța lecția vieții plină de iubire, devotament și încredere.
Totodată, în cadrul aniversării de aseară, doamnelor le-au fost oferite flori, iar cuplurilor le-au fost acordate Diploma de aur și premii în bani.
Reamintim că, festivitatea anuală de celebrare a cuplurilor de aur este deja o tradiție pentru municipalitatea ploieșteană, un prilej de sărbătoare și un bun moment prin care să ne exprimăm respectul față de cei care au înțeles că, prin înțelepciune și curaj, dragostea adevărată poate învinge timpul.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Vedem spectacolele in desfasurare, pentru ca locuim intr-o zona apropiata aerodromului, respectiv Malul Rosu. Cum putem afla dijn timp? Vrem sa venim cu nepotii.
Aceste entităţi malefice, întrupate în corpuri umanoide, sunt situate pe cea mai de jos treapta a evoluţiei, nu se deosebesc cu nimic de o bacterie dăunătoare care trebuie stârpită. Datorită acestor fiinţe lipsite de compasiune, omenirea este departe de a evolua spiritual, din contra, ne scufundam din nou in evul mediu. Le doresc sa fie rasplatiţi de soarta, cu aceeasi moneda.
Buna seara,apa nu este potabilă...unde naiba este in parametrii ca la noi nu...e la fel de mizerabilă,de murdară....cum poate sa zică că e bună cand e maro?
Ma Jolie! Locul ideal din Ploiești unde dacă faci o scurta vizita, nu poți sa nu_l recomanzi!! Locul de unde nu poți ieși fără ceva special, un mic aranjament, o amintire dulce și nu numai!! Felicitări Laurei Banica și tot respectul!! A construit un loc original, superb încărcat cu o energie pozitiva, "" Flori și zâmbete"!!
Felicitări dle primar pt noile proiecte Mulțumim pt tot cea ce faceti pt orasul sinaia
Curs valutar
EUR Euro 4.7480 0.0079
USD Dolarul SUA 4.1981 0.0131
GBP Lira sterlina 5.4269 0.0174
CHF Francul elvetian 4.1805 0.0092
XAU Gramul de aur 179.3925 1.2205