Primăria Ploiești anunță că nu se va mai organiza dezbaterea publică pe tema impozitelor și taxelor locale pentru anul 2021

23 Nov 2020 18:31
Primăria Ploiești anunță că nu se va mai organiza dezbaterea publică pe tema impozitelor și taxelor locale pentru anul 2021
Primăria Municipiului Ploiești și Serviciul Public Finanțe Locale Ploiești informează cetățenii că nu se va mai organiza dezbaterea publică pe tema impozitelor și taxelor locale pentru anul 2021, eveniment care era programat pentru data de 27 noiembrie 2020.

"Având în vedere contextul epidemiologic actual și măsurile dispuse la nivel național pentru prevenirea și limitarea răspândirii infecției cu SARS-CoV-2, respectiv interzicerea adunării unui număr mare de persoane într-un spațiu închis, autoritatea publică ploieșteană a luat decizia de a nu se mai organiza activitatea respectivă. Reamintim că în cadrul proiectului de hotărâre privind stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2021 supus dezbaterii publice se regăsesc impozitele și taxele locale nemodificate în raport cu anul anterior, impozite indexate doar cu rata inflației de 3,8%, conform Hotărârii de Consiliu Local nr. 106/2020 și art.491 din Codul fiscal", arată Primăria Ploiești.
Totuși, dacă ploieștenii au recomandări, propuneri și/sau sugestii pe marginea proiectului de hotărâre privind impozitele și taxele locale pentru anul 2021, avem rugămintea să le transmită pe adresa de email comunicare@ploiesti.ro .
"Dialogul deschis cu ploieștenii este foarte important pentru mine și tocmai de aceea consider principiul transparenței decizionale ca fiind fundamental în activitatea administrației publice locale. Suntem în acest context pandemic care, din păcate, limitează întâlnirile față în față cu cetățenii. Trebuie să fim responsabili față de ceilalți și să respectăm măsurile de distanțare socială. Ploieștenii trebuie să știe că obligațiile lor fiscale nu vor crește în 2021 în raport cu acest an. Dacă sunt cetățeni care doresc să ne transmită propuneri pe această temă îi invit să ne scrie și îi asigur că sugestiile lor vor fi atent analizate. Mulțumim ploieștenilor pentru înțelegere față de decizia luată", a transmis primarul Andrei Liviu Volosevici.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677