Primaria Ploiesti: programul complet, de 1 Decembrie

30 Nov 2017 08:42
Primaria Ploiesti: programul complet, de 1 Decembrie
Primăria Municipiului Ploiești și Garnizoana Ploiești invită ploieștenii să participe la acțiunile organizate în municipiul nostru cu prilejul Zilei Naționale a României, 1 Decembrie 2017. Ziua de 1 decembrie 2017 marchează împlinirea a 99 de ani de la Unirea principatelor Transilvaniei, Banatului, Crișanei și Maramureșului cu România, eveniment care a avut loc la 1 decembrie 1918.

Ca în fiecare an, municipalitatea ploieșteană organizează o serie de acțiuni menite să cinstească memoria neamului și să aducă bucurie în inimile noastre.
Astfel, începând cu ora 09.30, se va derula ceremonialul de instalare a gărzii, la monumentul domnitorului "Mihai Viteazul", amplasat pe Bulevardul Republicii.
Sosirea persoanelor oficiale (oficialități locale, veterani de război, parlamentari de Prahova, cadre militare active, în rezervă și retragere) va avea loc începând cu ora 10.00, când se vor saluta și drapelele de luptă.

Ulterior, se va intona Imnul Național al României și se va oficia o ceremonie religioasă. În intervalul orar, 10.15-10.30, oficialitățile locale vor susține alocuțiuni, urmate de depuneri de coroane, jerbe și buchete de flori, la monumentul domnitorului "Mihai Viteazul".

Solemna și tradiționala paradă militară se va desfășura începând cu ora 11.00, când trupele însoțite de tehnica militară vor defila conform planului stabilit de Comenduirea Garnizoanei Militare.
Ploieștenii vor avea plăcerea de a urmări și un mic concert susținut de Muzica Militară a Consiliului Județean Prahova. La ora 11.30 se va încheia ceremonialul militar. În acest context, facem precizarea că, în intervalul orar 09.45-11.30, circulația autoturismelor va fi oprită pe Bulevardul Republicii, în dreptul monumentului domnitorului "Mihai Viteazul".

Între orele 11.30 - 13.00 va avea loc un concert susținut de Ansamblul "Flacăra Prahovei" al Filarmonicii "Paul Constantinescu" precum și artiști ai Casei de Cultură "I.L. Caragiale" și ai Teatrului "Toma Caragiu" Ploiești.
În această perioadă se va oferi ploieștenilor tradiționala fasole cu cârnați.

În seara Zilei Naționale, începând cu ora 18.00, ploieștenii vor putea viziona și un moment inedit, respectiv o frumoasă ceremonie militară de retragere cu torțe de pe platoul din fața Palatului Administrativ spre Bulevardul Republicii, până în zona monumentului domnitorului "Mihai Viteazul".

Ploieștenii sunt invitați să participe la toate manifestările organizate de municipalitate cu prilejul "Zilei Naționale a României", oferind, ca de fiecare dată, un exemplu de civism, demnitate și respect față de simbolurile naționale și conștiința de neam.

foto: adevarul.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677