Primaria Ploiesti: se distribuie formularele de cerere si declarație pe propria răspundere pentru acordarea ajutorului de încălzire a locuinței,

14 Nov 2018 15:14
Primaria Ploiesti: se distribuie  formularele de cerere si declarație pe propria răspundere pentru acordarea ajutorului de încălzire a locuinței,
Primăria Municipiului Ploiești, prin Administrația Serviciilor Sociale Comunitare Ploiești, informează cetățenii că, începând cu data de 18.09.2018, se va derula activitatea de distribuire a formularelor de cerere si declarație pe propria răspundere pentru acordarea ajutorului de încălzire a locuinței, aferent sezonului rece 2018 – 2019.

Astfel, administratorii asociațiilor de proprietari/locatari, pentru persoanele care utilizează pentru încălzirea locuinței energie termică furnizată în sistem centralizat, pot ridica aceste formulare din următoarele puncte:
• sediul Administrației Serviciilor Sociale Comunitare Ploiești din Piața Eroilor nr.1A,
• Uniunea Asociațiilor de Proprietari Prahova, cu sediul în Ploiești, Str. General Vasile Milea nr.1, bl.A7, parter.
Totodată, cetățenii care utilizează pentru încălzirea locuinței gaze naturale, lemne sau energie electrică, pot prelua formularele direct de la:
• sediul Administrației Serviciilor Sociale Comunitare Ploiești, Piața Eroilor nr. 1A;
• Asociația Județeană a Pensionarilor, Ploiești, str. Vasile Lupu, nr. 26.
• la Centrele de informare pentru cetățeni si recreere pentru pensionari:
 Str. Mihai Bravu nr.214, bl. 24B, parter;
 Str. Înfrățirii nr.5A, bl.67 bis;
 Str. Măgurii nr.2;
 Cartier 9 Mai – fosta Stație Hidrofor
 Str. Cătinei nr.17A.
Depunerea formularelor pentru acordarea ajutoarelor se va face începând cu data de 02.10.2018, la sediul Administrației Serviciilor Sociale Comunitare Ploiești din Piața Eroilor nr.1A, după următorul program:
- marți 8³° - 16³º
- miercuri 8³° - 16³º
- joi 8³º - 18³°
- vineri 8³º - 14º°.

Informații suplimentare privind condițiile de acordare a acestui sprijin financiar se pot obține direct la sediul Administrației Serviciilor Sociale Comunitare Ploiești, prin accesarea paginii oficiale de internet a instituției respective, http://asscploiesti.ro/ sau prin apelarea numărului de telefon 0749160761.

foto cu caracter ilustrativ: http://botosaniexclusiv.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Doresc sa trimit ceva banuti de cate ori am sa pot ,ei locuiec in Germania si as dori un nr de tel pe care sa pot vrbi cu mama copiilor astfel sa ii pot comunica codul ori de cate ori este nevoie sa primeasca banuti prin western Union.V-as ruga sa-mi lasati un nr de tel.Multumesc anticipat !
Lucrari utile si necesare.BRAVO.
Acest medic nu are ce cauta in aceasta profesie Pacientilor in varsta care ajung la Upu le striga ...Sa va fie rusine ....NESIMTITILOR CHEMATI SALVARE CU MEDIC.....Nu cosulta bolnavii pentru a ii tria pt un consult de specialitate , in fisa trece date ireale ca...TA la plecare temp, cosult cardiac in cazul meu si acasa indiferent in ce stare esti ... Contrazice dr de pe salvare care a facut EKG ..LA DOMICILIU si a constatat aritmie Nu se misca de la biroul unde face hartiile ca sa fie in regula la o eventuala reclamatie D-le Dr dvs aveti parinti??Cum va permiteti ...sa spuneti unor varstnici care poate au contribuit la ed dv NESIMTITILOR ,,,??!!! Asteptati spaga!??Noi nu avem bani ...aveti acum salariu mare pe care dv nu il meritati ! Nu sunteti facut pt aceasta profesie ..nu respectati nici macar deontologia profesionala Daca mai puteti .....shimbat-va comportamentul sunteti omsi dv ....si batraneattea nu iarta pe nimeni ,....asta daca aveti noroc!!!Luati ca model pe cei doi rezidenti de la Craiova care in miez de noapte au salvat un om Eu va doresc sanate si un suflet de medic adevarat , cu vocatia profesiei!
Foarte bine. Sunt cu totul de acord. In acest fel nu vom mai vedea deseuri de acest fel pe raza comunei. Ar fi bine, ca cei care primesc ajutor social sa fie cooptati in aceasta activitate, pot curata santurile, parcurile, statiile de transport. Totodata, politia locala ar putea aplica amenzii in cazul constatarii de astfel de contraventii ( aruncarea in parc a astfel de deseuri). Cu respect.
asi vrea sa cumpar urgent de la dumneavoastra un caine dog german lup politist nr. tele 0735394320 sint din ploiesti
Curs valutar
EUR Euro 4.6590 -0.0009
USD Dolarul SUA 4.1340 -0.0129
GBP Lira sterlina 5.3404 -0.0075
CHF Francul elvetian 4.0924 -0.0087
XAU Gramul de aur 159.4922 -0.1656