Primaria Puchenii Mari anunta ca în localitate se va deschide o substatie a Serviciului de Ambulanta

18 Sep 2020 12:32
Primaria Puchenii Mari anunta ca în localitate se va deschide o substatie a Serviciului de Ambulanta
Primaria Puchenii Mari anunta ca în localitate se va deschide o substatie a Serviciului de Ambulanta. Acestia au pus la dispozitia celor de la SAJ Prahova fostul sediu al Trezoreriei din Miroslăvești pentru deschiderea 𝐬𝐮𝐛𝐬𝐭𝐚𝐭̦𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐚𝐦𝐛𝐮𝐥𝐚𝐧𝐭̦𝐚.

"Cel mai probabil, 𝐬𝐮𝐛𝐬𝐭𝐚𝐭̦𝐢𝐚 𝐏𝐮𝐜𝐡𝐞𝐧𝐢𝐢 𝐌𝐚𝐫𝐢, își va începe activitatea de la 1 octombrie 2020 și va oferi asistență medicală prespitalicească și transport medical de urgență către spitale pentru locuitorii comunei noastre, ai comunelor învecinate dar și pentru participanții la traficul desfășurat pe DN1.
Am stabilit cu Serviciul de Ambulanță ca, pentru a nu creea disconfort cetățenilor din zona blocurilor, 𝐬𝐚 𝐟𝐢𝐞 𝐩𝐨𝐫𝐧𝐢𝐭𝐞 𝐬𝐢𝐫𝐞𝐧𝐞𝐥𝐞 𝐚𝐦𝐛𝐮𝐥𝐚𝐧𝐭̦𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐢̂𝐧 𝐦𝐨𝐦𝐞𝐧𝐭𝐮𝐥 𝐢̂𝐧 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐬𝐞 𝐯𝐨𝐫 𝐚𝐟𝐥𝐚 𝐩𝐞 𝐃𝐍𝟏.", au spus reprezentantii Primariei Puchenii Mari.

UPDATE: Ambulanta Prahova: Precizare de presă
Ca urmare a informațiilor apărute în mediul online cu privirea la infiintarea unui nou Punct de lucru in comuna Puchenii Mari si pentru corecta informare a opiniei publice precizăm urmatoarele:

Obiectivul fundamental al activitatii desfasurate la nivelul SAJ Prahova este reprezentat de asistenta medicala publica de urgenta prespitaliceasca.

Serviciul de Ambulanta Judetean Prahova are sediul central in Ploiesti si 11 substatii repartizate teritorial, astfel incat promptitudinea la solicitari sa fie cat mai buna. Substatiile sunt organizate astfel: 8 in urban (Baicoi, Campina, Comarnic, Mizil, Sinaia, Slanic, Valeni, Urlati ) si 3 in rural (Apostolache, Baltesti, Ciorani).

In acest an, cu sprijinul autoritatilor judetene si locale, am identificat doua spatii care apartineau de ANAF (aflate in conservare) care puteau fi organizate ca substatii ale SAJ Prahova.
Pentru aceasta conducerea SAJ Prahova efectuat demersuri catre Ministrul Sanatatii si Departamentului pentru Situatii de Urgenta si a intocmit documentatia necesara pentru aprobare acestori spatii ca substatii ale SAJ Prahova.

In luna iulie 2020 a fost data in folosinta Substatia Apostolache care deserveste localitatile: Apostolache, Gornet Cricov, Sângeru, Chiojdeanca, Tătaru, cu o populatie stabila arondata va fi de aproximativ 12374 persoane.

La sfarsitul lunii august SAJ Prahova a primit aprobarea de a infiinta pun punct de lucru la nivelul comunei Puchenii Mari
Localitatile arondate acestei substatii vor fi : Comunele Puchenii Mari, Gorgota, Balta Doamnei, Poienarii Burchii, Barcanesti, Brazi, Rafov, Gherghita, Tinosu cu o populatie stabila arondata va fi de aproximativ 22975 persoane.

Deschiderea acestor substatii s-a facut deoarece:
- necesitau o investite mimima datorita existentei unui sediu deja construit cu toate facilitatile.
- imbunatatirea prompitudinii in localitatile arondate
- scaderea timpilor de interventie in cazul urgentelor majore : accidentelor rutiere , stopurilor cardio-respiratorii in zona de sud a jud Prahova precum si pe valea Cricovului

SAJ Prahova urmareste in permanenta cresterea calitatii actului medical si satisfactia beneficiarului serviciilor noastre " cetateanul.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677