Primaria Puchenii Mari: Din 19 octombrie se depun cererile pentru incalzire

18 Oct 2020 15:14
Primaria Puchenii Mari: Din 19 octombrie se depun cererile pentru incalzire
Reprezentantii Primariei Puchenii Mari au anuntat ca incepand de maine, 19 octombrie 2020, persoanele interesare pot depune cererile pentru ajutorul de incalzire aferent sezonul rece din perioada noiembrie 2020 - martie 2021.

Iata care sunt actele necesare pentru depunerea dosarului de incalzire:
- CI/BI
- Certificat de nastere/casatorie/deces, hotarare judecatoreasca de divort
- Acte proprietate imobil/ contract de proprietate/inchiriere/comodat
- Salariat inclusiv bonuri de masa/cupon de pensie/ somaj/ alocatie
- Adeverinte de venit de la ANAF penttu cei cu activitati independente
- Adeverinte pentru elevi in cazul celor care primesc burse pentru elevi si studenti cu exceptia burselor de studiu sociale si bani de liceu


­čôŞfacebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicit─âri unui OM printre oameni! Din toat─â inima, felicit─âri domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fa╚Ťa ora╚Öului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar ╚Öi iubitor al locuitorilor ╚Öi al ora╚Öului Sinaia! V─â suntem aproape ╚Öi v─â sus╚Ťinem astfel ├«nc├ót, um─âr l├óng─â um─âr, pas l├óng─â pas, s─â transforma╚Ťi Sinaia ├«n cel mai frumos ╚Öi ├«nfloritor ora╚Ö din Rom├ónia. Cu toat─â pre╚Ťuirea, o locuitoare m├óndr─â de primarul ╚Öi ora╚Öul ├«n care tr─âie╚Öte!
╚śi independent dac─â era, tot el ob╚Ťinea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpa╚Ťilor si Perla Europei! Felicit─âri Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivit─â pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos R─âdulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8743 -0.0004
USD Dolarul SUA 4.1768 0.0180
GBP Lira sterlina 5.4111 0.0095
CHF Francul elvetian 4.5595 -0.0046
XAU Gramul de aur 251.6793 0.4237