Primaria Sinaia: Avem două cazuri confirmate de persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2 la nivelul orașului

04 Aug 2020 15:49
Primaria Sinaia: Avem două cazuri confirmate de persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2 la nivelul orașului
Reprezentantii Primariei Sinaia au anuntat, in urma cu putin timp, ca la nivelul orasului, exista două cazuri confirmate de persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2.

"Conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Prahova, în acest moment un pacient se află internat în Spitalul Județean de Urgență Ploiești, iar celălalt este declarat negativ.
Suntem, de asemenea, în legătură permanentă cu 3 persoane carantinate la domiciliu, cărora le-am oferit tot suportul necesar", au scris pe pagina oficiala de facebook a institutiei reprezentantii Primariei Sinaia.

"Sunt alături de toți sinăienii, care în aceste momente sunt internați sau așteaptă rezultatul testelor și sper ca toate să fie NEGATIVE. Împreună cu autoritățile implicate luăm toate măsurile necesare pentru asigurarea prevenirii răspândirii contaminării.

De săptămâna trecută am reluat igienizarea cu soluții dezinfectante a stațiilor de autobuz, piețelor publice, parcurilor și zonelor aglomerate din oraș, iar de saptămâna aceasta se reia dezinfectarea străzilor cu tunul de zăpadă, transformat în nebulizator.

Rog toți locuitorii orașului, cât și turiștii, să respecte toate regulile și măsurile de prevenție și protecție. Este extrem de important ca în aceste momente să avem grijă de noi și de familiile noastre.

"Paza bună trece primejdia rea!" Haideți să fim uniți și să rămânem sănătoși!

Vom transmite informări cu privire la situația epidemiologică din oraș în baza datelor oficiale transmise de Direcția de Sănătate Publică Prahova și doar atunci când apar modificări.", a transmis si Vlad Oprea, Primarul orașului Sinaia

📸facebook Primaria Sinaia

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677