Primăria Sinaia mută toate serviciile publice în ONLINE/Platforma CityOn Sinaia, lansată

17 Sep 2020 15:01
Primăria Sinaia mută toate serviciile publice în ONLINE/Platforma CityOn Sinaia, lansată
Primăria orașului Sinaia anunță lansarea programului Revoluția Verde - Go Digital, Go Eco, Be Smart! Am pregatit un set de proiecte și măsuri prin care protejăm și mai mult mediul înconjurător și creștem calitatea vieții, anunță astăzi reprezentanții Primăriei Sinaia.
Prin OV1- CityON Sinaia se pot accesa toate serviciile publice locale Astfel, de astăzi, 17 septembrie, sinăienii vor putea: depune orice document online (cereri, formulare, sesizări, petiții), și pot accesa dosarul fiscal, plăti online taxele și impozitele locale sau amenzile, DIRECT din contul lor de utilizator. Totodată în contul CityON vor putea interacționa direct cu administrația locală și vor rămâne la curent cu evenimentele, proiectele și lucrările din oraș.
"Revoluția VERDE începe cu Primăria TA " ONLINE! Sustenabilitatea locală și calitatea vieții fiecărui locuitor sunt temele prezente permanent în decizile noastre. Suntem un Oraș Verde nu numai prin natura care ne înconjoară dar și prin serviciile pe care le oferim cetățenilor. Din acest moment suntem la un click distanță, 24h din 24, prin platforma interactivă CityON Sinaia. Platforma vine în completarea serviciilor online deja implementate și reprezintă un instrument interactiv de relaționare directă cu fiecare cetățean, ușor de folosit. Vremea hârtiilor și a drumurilor la Primărie trebuie să apună. Fiecare cont online prin care poți depune orice document pe care până acum îl depuneai în format de hârtie salvează un copac", a transmis Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia.
Toate serviciile pot fi accesate de pe site-ul Primăriei orașului Sinaia, secțiunea Servicii Online. Cetățenii își pot crea cont pe platformă, completând cu atenție datele personale și trimiterii unei copii a cărții de identitate. Ulterior un operator al primăriei va valida crearea contului și va transmite pe adresa de e-mail furnizată un link pentru stabilirea parolei de acces de pe platforma CityON Sinaia.
Platforma CityOn Sinaia este în perioadă de dezvoltare și interconectare a tuturor softurilor, ulterior urmează să fie accesibile și alte servicii și pachete destinate cetățenilor prin această interfață.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677