Primarul din Băicoi, golgheter la Cupa Toamnei la fotbal (FOTO)

25 Sep 2017 17:51
La inițiativa Primăriei Băicoi, prin Biroul Cultură Bibliotecă Sport, în sala de sport din localitatea a a avut loc în weekend Cupa Toamnei la Fotbal în sală, eveniment ajuns la ediția a treia. Competiția s-a desfășurat sub sloganul "Nu sedentarismului, da mișcării sportive" și și-a propus activarea și implicarea băicoienilor în sportul de masă , în vederea menținerii sănătății și socializării prin competiție ținându-se cont de fair play, de respect și de educația sportivă.
Practic, în competiție au intrat opt echipe formate din membrii unor instituții sau societăți comerciale din Băicoi. Printre acestea s-a numărat și o echipă a primăriei care, deși nu s-a clasat pe locul întâi, a dat golgheterul acestei ediții a competiției. Vorbim chiar despre primarul orașului, Marius Constantin, care a reușit să marcheze de opt ori.
"Am fost o golgheterul campionatului, nu numai al echipei, am înscris opt goluri fiind atacant. A fost ceva foarte frumos, a început totul la 15:00 și s-a terminat la orele 20:30" a declarant Marius Constantin, primarul din Băicoi
Edilul din Băicoi și-a propus chiar să organizeze un campionat local de fotbal în Băicoi.
" se numește campionatul de fotbal. Totul a pornit de la ideea de a face mișcare. A prins foarte bine și am zis să continuăm astfel timp de trei luni. În octombrie, noiembrie și decembrie se va desfășura acest campionat. Vor juca câte două grupe pe lună fiecare grupă având câte patru echipe, iar apoi va fi organizat mini turneul cu echipele care au fost desemnate câștigătoare." a adăugat Marius Constantin
Câștigătorii ediției de duminică, 24 septembrie, sunt:
-locul I " OLD BOYS
-locul II " LUBRISTORE
-locul III " PRIMĂRIA BĂICOI
-locul IV " SPORT SUPORT

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677