Primarul din Băicoi, golgheter la Cupa Toamnei la fotbal (FOTO)

25 Sep 2017 17:51
La inițiativa Primăriei Băicoi, prin Biroul Cultură Bibliotecă Sport, în sala de sport din localitatea a a avut loc în weekend Cupa Toamnei la Fotbal în sală, eveniment ajuns la ediția a treia. Competiția s-a desfășurat sub sloganul „Nu sedentarismului, da mișcării sportive” și și-a propus activarea și implicarea băicoienilor în sportul de masă , în vederea menținerii sănătății și socializării prin competiție ținându-se cont de fair play, de respect și de educația sportivă.
Practic, în competiție au intrat opt echipe formate din membrii unor instituții sau societăți comerciale din Băicoi. Printre acestea s-a numărat și o echipă a primăriei care, deși nu s-a clasat pe locul întâi, a dat golgheterul acestei ediții a competiției. Vorbim chiar despre primarul orașului, Marius Constantin, care a reușit să marcheze de opt ori.
“Am fost o golgheterul campionatului, nu numai al echipei, am înscris opt goluri fiind atacant. A fost ceva foarte frumos, a început totul la 15:00 și s-a terminat la orele 20:30” a declarant Marius Constantin, primarul din Băicoi
Edilul din Băicoi și-a propus chiar să organizeze un campionat local de fotbal în Băicoi.
“<Fotbal în orașul Băicoi pentru toți> se numește campionatul de fotbal. Totul a pornit de la ideea de a face mișcare. A prins foarte bine și am zis să continuăm astfel timp de trei luni. În octombrie, noiembrie și decembrie se va desfășura acest campionat. Vor juca câte două grupe pe lună fiecare grupă având câte patru echipe, iar apoi va fi organizat mini turneul cu echipele care au fost desemnate câștigătoare.” a adăugat Marius Constantin
Câștigătorii ediției de duminică, 24 septembrie, sunt:
-locul I – OLD BOYS
-locul II – LUBRISTORE
-locul III – PRIMĂRIA BĂICOI
-locul IV – SPORT SUPORT

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Gheorghe Tutuianu In carantina este greu de suportat ca toata populatia sa fie inchisa in casa . Exceptie sunt cei care au serviciu , inclusiv in alte localitati, patronii comerciantii, politistii etc care pot circula cu conditia sa scrie o declaratie personala. Dar carantina in aceste conditii este o solutie incompleta daca nu se iau si alte masuri.. Vreau sa spun ca dupa parerea mea in situatia unei localitati in carantina, adica izolata de restul lumii, ar trebui procedat imediat la testarea . cu teste rapide a intregii populatii a localitatii. Cei pozitivi ar trebui carantinati iar cei negativi ar trebui sa lucreze in conditii normale. In acest fel dupa iesirea din carantina visusul in acea localitate ar fi eradicat iar pe durata carantinei activitatea economica ar fi aproape normala . Adaug ca cei care nu vor sa fie testati, nu trebuie obligati sa faca testul ci ar trebui sa intre in carantina obligatorie. Deasemeni, cei care intra sau ies din localitate ar trebui sa nu fie admisi la intrare/iesire daca nu prezinta testul negativ. Asa-i?
Hai lasa ca aveti turisti in fiecare week ..dn 1 full pe week Se vaita patronii saracutii care dadeau salarii mizere si n ore munca ..sa lucrati voi cu neamurile voastre in horeca Si acuma la fel tot pe angajat trageti parleala ..fara bonuri le luati din salariu etc Si va mai mirati ca nu gasiti personal
Foarte frumos, un gest demn de urmat si de localitatile din Rep. Moldova. Bravo d-le Primar!
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Curs valutar
EUR Euro 4.8735 -0.0003
USD Dolarul SUA 4.0875 -0.0047
GBP Lira sterlina 5.4471 -0.0150
CHF Francul elvetian 4.5081 0.0039
XAU Gramul de aur 237.6576 -1.0895