Primarul din Câmpina a semnat primul contract de finanțare cu fonduri europene, după deblocarea acestora/Se ridică o grădiniță

02 Apr 2021 08:43
Primarul din Câmpina a semnat primul contract de finanțare cu fonduri europene, după deblocarea acestora/Se ridică o grădiniță
Alin Moldoveanu, primarul municipiului Câmpina a semnat, joi, la Călărași, la sediul Agenției de Dezvoltare Regională Sud-Muntenia, contractul de finanțare pentru proiectul "Îmbunătățirea infrastructurii educaționale prin construirea unei grădinițe". Este primul contract semnat pentru Câmpina după deblocarea fondurilor europene, anunță campinatv.ro.
Proiectul are o valoare de 5.588.997,73 lei, iar realizarea acestui obiectiv va fi finanțată prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020, coordonat de MDLPA. Noua grădiniță va fi o clădire cu parter și etaj, va avea o suprafață construită de 800 mp și trei săli de clasă și o capacitatea de 80 de locuri, din care 40 pentru program prelungit, iar alte 40 alocate celor două grupe care vor împărți o singură sală și vor funcționa în schimburi, cu program normal.
"În campania electorală nu am promis nimic, dar am spus câmpinenilor că singura soluție pentru dezvoltarea orașului sunt fondurile europene. Și, da, am reușit! De acum, odată cu deblocarea fondurilor europene și, iată, semnarea primului contract cu finanțare europeană, cred că putem discuta despre prezentul și viitorul Câmpinei", a declarat primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu.
Campinatv.ro a mai precizat că Ministerul Dezvoltării a blocat, în urmă cu mai bine de un an, proiectele cu fonduri europene depuse de municipalitatea câmpineană până la stingerea creanțelor generate de corecțiile financiare aplicate de organele de control la mai multe proiecte derulate de administrația Tiseanu, cel mai important fiind pasajul Calea Dacia.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677