Primarul din Câmpina face demersuri pentru preluarea căilor ferate din localitate, a unității de jandarmi și a unui teren al Școlii de Poliție

04 Dec 2020 12:40
Primarul din Câmpina face demersuri  pentru preluarea căilor ferate din localitate, a unității de jandarmi și a unui teren al Școlii de Poliție
Primăria Câmpina a transmis o adresă Senatului și Camerei Deputaților prin care își exprimă intenția de a prelua terenurile pe care se află căile ferate din interiorul municipiului, având în vedere faptul că acestea au fost scoase din uz, nu au nicio utilitate și nici n-o vor mai avea vreodată, potrivit https://campinatv.ro.
"Noi avem nevoie de aceste terenuri pentru a extinde rețeaua de drumuri și chiar pentru realizarea unor piste de biciclete. Am transmis o adresă Parlamentului României, prin care am solicitat inițierea unui proiect legislativ care să prevadă trecerea acestor terenuri din domeniul public al statului și din administrarea Ministerului Transporturilor prin CFR SA, în domeniul public al municipiului Câmpina și în administrarea Consiliului Local Câmpina", a declarat primarul Alin Moldoveanu jurnaliștilor de la https://campinatv.ro.
Primăria face demersuri și pentru preluarea terenului fostei unități de jandarmi și a unei părți din terenul de 14 hectare al Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr", demersuri pe care le-a făcut de-a lungul timpului și fosta administrație locală, însă fără succes.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677