Primarul din Câmpina face demersuri pentru preluarea căilor ferate din localitate, a unității de jandarmi și a unui teren al Școlii de Poliție

04 Dec 2020 12:40
Primarul din Câmpina face demersuri  pentru preluarea căilor ferate din localitate, a unității de jandarmi și a unui teren al Școlii de Poliție
Primăria Câmpina a transmis o adresă Senatului și Camerei Deputaților prin care își exprimă intenția de a prelua terenurile pe care se află căile ferate din interiorul municipiului, având în vedere faptul că acestea au fost scoase din uz, nu au nicio utilitate și nici n-o vor mai avea vreodată, potrivit https://campinatv.ro.
"Noi avem nevoie de aceste terenuri pentru a extinde rețeaua de drumuri și chiar pentru realizarea unor piste de biciclete. Am transmis o adresă Parlamentului României, prin care am solicitat inițierea unui proiect legislativ care să prevadă trecerea acestor terenuri din domeniul public al statului și din administrarea Ministerului Transporturilor prin CFR SA, în domeniul public al municipiului Câmpina și în administrarea Consiliului Local Câmpina", a declarat primarul Alin Moldoveanu jurnaliștilor de la https://campinatv.ro.
Primăria face demersuri și pentru preluarea terenului fostei unități de jandarmi și a unei părți din terenul de 14 hectare al Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr", demersuri pe care le-a făcut de-a lungul timpului și fosta administrație locală, însă fără succes.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
REGRETE ETERNE DL PROFEOSR GABOR SORIN
La munca cand naiba va duceti ?? Ca doar pe dn1 stati non stop Poluati zona rau ..cica covid
De ce nu mai functioneaza telecabina Busteni-Babele pentru publicul larg? 1) Pe data de 31 decembrie 2020 la ora 8:45 telecabina nu functiona si soferii de trasee cu masini 4X4 mi-au comunicat ca nu circula din cauza vantului. Am urcat pe Jepii Mici si am ajuns pana pe creasta. In jurul pranzului o telecabina a urcat sus la Babele. Pe creasta adia vantul din cand in cand...nu batea tare. Deci a fost un pretext "motivul" de vant puternic, avand in vedere ca am testat singura si o telecabina a urcat. 2) Pe 31 seara si pe data de 1 ianuarie toats ziua am sunat de mai multe ori la numerele de telefon afisate (atat cel de fix unde nu raspundea nimeni, cat si cel de mobil care era inchis). 3) Pe 2 ianuarie la 15:35 o telecabina cu cateva persoane (printre care si un copil cu geaca roz si caciula alba) a urcat pana la Babele. Telecabina teoretic iar nu circula din cauza vantului. In dimineata zilei de 2 ianuarie o prietena de-a mea incercat sa vorbeasca cu 2 persoane de la telecabina, li s-a adresat, dar persoanele respective au intors capul...si la telefon in continuare nu raspundea nimeni. De ce nu mai circula telecabina pentru publicul larg si nici nu raspunde nimeni la telefon sau fata in fata cand ii intrebi? Mentionez ca am poze si filmulete.
Lacrimi,lacrimi ! Odihna vesnica ! Respect pentru tot ! Un DOMN,un OM, un PROFESIONIST cu o modestie si o blandete cum rar mai intalnesti !! Drum lin catre stele DOMNULE DOCTOR !!
SARBATORI FERICITE ! DORESC SA PARTICIP CA ASISTENT MEDICAL SI SA SUSTIN SISTEMUL MEDICAL IN EFORTUL DEPUS PENTRU SANATATEA POPULATIEI
Curs valutar
EUR Euro 4.8740 0.0003
USD Dolarul SUA 4.0405 0.0233
GBP Lira sterlina 5.4696 -0.0157
CHF Francul elvetian 4.5329 0.0055
XAU Gramul de aur 238.2202 -1.2366