Primarul Municipiului Ploiești a sesizat Garda de Mediu/Află de ce

25 Nov 2020 10:46
Primarul Municipiului Ploiești a sesizat Garda de Mediu/Află de ce
Primarul Municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, a sesizat Garda de Mediu " Comisariatul Județean Prahova cu privire la mirosul înțepător resimțit de ploieșteni, în cursul acestei dimineți, anunță Primăria Ploiești.
Garda de Mediu Prahova este instituția care controlează activitățile cu impact asupra mediului înconjurător și are capacitatea de a aplica sancțiuni contravenționale prevăzute de legislația din domeniul protecției mediului." Am solicitat reprezentanților Gărzii de Mediu Prahova să realizeze verificări minuțioase și să dispună măsuri legale în vederea identificării poluatorului atmosferic și eliminării cauzelor care conduc la degradarea calității aerului în municipiul nostru. Disconfortul olfactiv resimțit de ploieșteni este o problemă serioasă legată direct de sănătatea cetățenilor din municipiul Ploiești. Trebuie să înțelegem că poluarea ne afectează pe toți și trebuie să acționăm pentru a o combate. Demersurile mele nu se vor opri aici și aștept un răspuns prompt și profesionist din partea instituțiilor implicate în protejarea mediului. Vom avea grijă de calitatea aerului și sănătatea ploieștenilor!" a declarat, în acest context, primarul Andrei Liviu Volosevici.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677