Primarul orașului Sinaia vă invită la Festivalul Internațional “Enescu și muzica lumii 2017”

08 Aug 2017 15:49
Primarul orașului Sinaia vă invită la Festivalul Internațional “Enescu și muzica lumii 2017”
"Astăzi începe îndrăgitul Festival de Muzică Clasică - Enescu și Muzica Lumii. Vă invit pe toți să redescoperiți magia sunetelor și să vă bucurați de audiția unor opere muzicale de o incontestabilă valoare.
De 18 ani Sinaia devine pentru aproape o lună cel mai important centru al muzicii de calitate. Devenită deja o tradiție și ediția din acest an aduce în fața publicului amator, dar și profesionist, tineri talentați, dar și nume foarte cunoscute din lumea muzicală. Putem spune că la Sinaia este o adevărată sărbătoare, iar cei prezenți aici se pot delecta cu concerte și recitaluri deosebite. Casino-ul, Centrul Cultural Carmen Sylva, Muzeul Orașului, Casa Memorială, dar și Parcul Dimitrie Ghica și Biserica Romano-Catolică, vor primi peste 300 de muzicieni români și străini. Sunt 18 concerte care vor aduce bucurie și trăiri intense în sufletele celor care iubesc armonia sunetelor.
Mândria de a fi sinăian este foarte mare și ne putem considera printre puținii norocoși care pot spune că respiră același aer precum marele muzician care a trăit și a creat aici în Sinaia.
Festivalul "Enescu și muzica lumii" este un omagiu pe care îl aducem an de an marelui nostru compozitor și interpret care a inspirat noile talente care trebuie să confirme și să continue să unească oamenii în jurul muzicii.
Vlad Oprea
Primarul Orașului Sinaia"

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Gheorghe Tutuianu In carantina este greu de suportat ca toata populatia sa fie inchisa in casa . Exceptie sunt cei care au serviciu , inclusiv in alte localitati, patronii comerciantii, politistii etc care pot circula cu conditia sa scrie o declaratie personala. Dar carantina in aceste conditii este o solutie incompleta daca nu se iau si alte masuri.. Vreau sa spun ca dupa parerea mea in situatia unei localitati in carantina, adica izolata de restul lumii, ar trebui procedat imediat la testarea . cu teste rapide a intregii populatii a localitatii. Cei pozitivi ar trebui carantinati iar cei negativi ar trebui sa lucreze in conditii normale. In acest fel dupa iesirea din carantina visusul in acea localitate ar fi eradicat iar pe durata carantinei activitatea economica ar fi aproape normala . Adaug ca cei care nu vor sa fie testati, nu trebuie obligati sa faca testul ci ar trebui sa intre in carantina obligatorie. Deasemeni, cei care intra sau ies din localitate ar trebui sa nu fie admisi la intrare/iesire daca nu prezinta testul negativ. Asa-i?
Hai lasa ca aveti turisti in fiecare week ..dn 1 full pe week Se vaita patronii saracutii care dadeau salarii mizere si n ore munca ..sa lucrati voi cu neamurile voastre in horeca Si acuma la fel tot pe angajat trageti parleala ..fara bonuri le luati din salariu etc Si va mai mirati ca nu gasiti personal
Foarte frumos, un gest demn de urmat si de localitatile din Rep. Moldova. Bravo d-le Primar!
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Curs valutar
EUR Euro 4.8703 -0.0029
USD Dolarul SUA 4.0980 -0.0033
GBP Lira sterlina 5.4738 -0.0082
CHF Francul elvetian 4.4902 -0.0168
XAU Gramul de aur 239.0541 -7.0572