Primarul Ploieștiului, Adrian Dobre: "Să fim pregătiţi pentru imprevizibil!"

19 Sep 2017 13:06
Primarul Ploieștiului, Adrian Dobre: "Să fim pregătiţi pentru imprevizibil!"
Primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, a transmis pe o rețea de socializare un avertisment public în atenția celor care trebuie să ia măsuri pentru siguranța cetățenilor, ăn cazul prevenirii eventualelor efecte ale unei furtuni. Adrian Dobre a scris următorul mesaj: "Având în vedere evenimentele meteo violente produse în vestul ţării, soldate cu un bilanţ tragic, atrag atenţia tuturor proprietarilor de construcţii amplasate pe domeniul public (panouri publicitare , chioşcuri, etc.) să verifice starea acestora.
In acelaşi timp, transmit proprietarilor de panouri publicitare (S.C.TCE Ploieşti SA, S.C. SGU Ploieşti SRL, S.C. Electrica SA, etc.), precum şi Poliţiei Locale să întreprindă propriile verificări, pentru a constata care este starea lor din punct de vedere al siguranţei în exploatare.
De asemenea, am transmis City Managerului Ploieştiului ca, împreună cu specialiştii din aparatul tehnic al Primăriei, să pună în practică un program de inspectare a tuturor clădirilor municipalitaţii privind starea acestora şi remedierea rapidă a eventualelor probleme.
Principalele eforturi vor fi făcute în zonele grădiniţelor, şcolilor şi spitalelor.
Indiferent de situaţie, Ploieştiul trebuie să fie un oraş sigur pentru cetăţenii săi."

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Gheorghe Tutuianu In carantina este greu de suportat ca toata populatia sa fie inchisa in casa . Exceptie sunt cei care au serviciu , inclusiv in alte localitati, patronii comerciantii, politistii etc care pot circula cu conditia sa scrie o declaratie personala. Dar carantina in aceste conditii este o solutie incompleta daca nu se iau si alte masuri.. Vreau sa spun ca dupa parerea mea in situatia unei localitati in carantina, adica izolata de restul lumii, ar trebui procedat imediat la testarea . cu teste rapide a intregii populatii a localitatii. Cei pozitivi ar trebui carantinati iar cei negativi ar trebui sa lucreze in conditii normale. In acest fel dupa iesirea din carantina visusul in acea localitate ar fi eradicat iar pe durata carantinei activitatea economica ar fi aproape normala . Adaug ca cei care nu vor sa fie testati, nu trebuie obligati sa faca testul ci ar trebui sa intre in carantina obligatorie. Deasemeni, cei care intra sau ies din localitate ar trebui sa nu fie admisi la intrare/iesire daca nu prezinta testul negativ. Asa-i?
Hai lasa ca aveti turisti in fiecare week ..dn 1 full pe week Se vaita patronii saracutii care dadeau salarii mizere si n ore munca ..sa lucrati voi cu neamurile voastre in horeca Si acuma la fel tot pe angajat trageti parleala ..fara bonuri le luati din salariu etc Si va mai mirati ca nu gasiti personal
Foarte frumos, un gest demn de urmat si de localitatile din Rep. Moldova. Bravo d-le Primar!
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Curs valutar
EUR Euro 4.8732 0.0002
USD Dolarul SUA 4.1013 -0.0090
GBP Lira sterlina 5.4820 0.0285
CHF Francul elvetian 4.5070 -0.0002
XAU Gramul de aur 246.1113 -0.5634