Primarul Ploieștiului anunță că Poliția Locală va identifica și amenda persoanele care aruncă gunoaiele în locuri nepermise

26 Jun 2019 09:47
Primarul Ploieștiului anunță că Poliția Locală va identifica și amenda persoanele care aruncă gunoaiele în locuri nepermise
Adrian Dobre, primarul Ploieștiului, a anunțat că de azi va începe o acțiune de curățenie prin care vor fi ridicate gunoaiele aruncate la colț de stradă sau în alte locuri neamenajate.
"Începem cu zona de sud-centru (sector 1, 2) și vom continua în tot orașul. Activitatea va fi coordonată de mine și vă rog ca să-mi acordați tot sprijinul. Depozitarea gunoaielor în locuri neamenajate si apoi ridicarea lor înseamnă bani în plus plătiți de primărie, de noi toți. De aceea fac un apel la dumneavoastră să avem grijă de curățenia orașului nostru și implicit de banii noștri", a precizat primarul Ploieștiului.
Totodată, edilul mai spune că Poliția Locală va identifica și amenda persoanele care aruncă gunoaiele în locuri nepermise.
foto arhivă

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Buna ziua as dori un tort cu cifra 30. Imi puteti spune un pret? Multumesc
Buna seara! Este suficienta doar completarea formularului de la scoala sau se mai face inca o inscriere?Deja am completat unul!Seara minunata!
Mulțumim mult pentru susținere!
O initiativa f buna si utila. Am accesat si pagina de facebook Semn de Exclamare. Foarte binevenita!
In cele din urma concertul a avut doi dirijori.Unul cu numele pe afis, altul in fapt.Unul s-a imbolnavit subit( pentru a cata oara?) sub greutatea partiturilor, altul a salvat spectacolul. Unul ramane cu o colectie de afise, altul in inima instrumentistilor si a publicului.
Curs valutar
EUR Euro 4.7759 0.0030
USD Dolarul SUA 4.3145 -0.0014
GBP Lira sterlina 5.5810 -0.0128
CHF Francul elvetian 4.3522 -0.0064
XAU Gramul de aur 203.3031 0.9771