Primarul Ploieștiului anunță că Poliția Locală va identifica și amenda persoanele care aruncă gunoaiele în locuri nepermise

26 Jun 2019 09:47
Primarul Ploieștiului anunță că Poliția Locală va identifica și amenda persoanele care aruncă gunoaiele în locuri nepermise
Adrian Dobre, primarul Ploieștiului, a anunțat că de azi va începe o acțiune de curățenie prin care vor fi ridicate gunoaiele aruncate la colț de stradă sau în alte locuri neamenajate.
"Începem cu zona de sud-centru (sector 1, 2) și vom continua în tot orașul. Activitatea va fi coordonată de mine și vă rog ca să-mi acordați tot sprijinul. Depozitarea gunoaielor în locuri neamenajate si apoi ridicarea lor înseamnă bani în plus plătiți de primărie, de noi toți. De aceea fac un apel la dumneavoastră să avem grijă de curățenia orașului nostru și implicit de banii noștri", a precizat primarul Ploieștiului.
Totodată, edilul mai spune că Poliția Locală va identifica și amenda persoanele care aruncă gunoaiele în locuri nepermise.
foto arhivă

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Chiar suntem disperati ca sa pot merge la munca trebuie sa pun pungi de plastic peste incaltaminte.Gunoiul nu ne-a fost ridicat de doua saptamani.Cand e timpul bun nu vin la lucru cand ploua vin si nu au ce face.
Mare OM
Acolo trebuia făcut un pod, nu mai existau astfel de situații....
La baile Valea Sterii nu beneficiaza de facilitati la intrare persoanele cu dizabilitati,copiii sau insotitorii acestora.M am adresat personalului si nu stia ce sa mi raspunda. Poate asa prevede regulamentul de functionare!
Acolo era un dig special facut pe vremea raposatului, sa apere gradinile oamenilor de aceste calamitati...s a daramat si acum logic,nu are cine sa mai faca.
Curs valutar
EUR Euro 4.7231 -0.0084
USD Dolarul SUA 4.2103 0.0000
GBP Lira sterlina 5.2496 -0.0231
CHF Francul elvetian 4.2861 0.0061
XAU Gramul de aur 192.9580 -1.9511