Primarul Sorin Popa, în vizită la școlile din orașul Comarnic, în prima zi de pregătiri pentru examenele naționale

02 Jun 2020 15:08
E forfotă din nou în școlile din Comarnic. Începând cu data de 2 iunie 2020, timp de două săptămâni, elevii din clasele terminale de gimnaziu și liceu participă la orele de pregătire pentru examenele naționale, care vor avea loc luna aceasta.
Primarul orașului Comarnic, Sorin Popa, a mers astăzi în vizită la unitățile școlare de pe raza localității, pentru a întâmpina elevii, reîntorși în băncile școlii după mai bine de două luni și jumătate de activitate online, dar și pentru a se asigura că atât elevii, cât și cadrele didactice, beneficiază de toate măsurile de protecție în contextul epidemiei de coronavirus.
Primăria Comarnic a acordat, săptămâna trecută, toate materialele sanitare, necesare bunei desfășurări a activității elevilor și profesorilor în perioada ce urmează: măști de protecție, mănuși de unică folosință, dezinfectanți, clor, săpun antibacterian sau dispensere de prosoape hârtie pentru dotarea grupurilor sanitare.
Personalul didactic și non-didactic din școlile comărnicene s-a ocupat de organizarea activității școlare, astfel încât să se asigure condițiile necesare de igienă și distanțare fizică a elevilor, precum stabilirea unor culoare separate de intrare-ieșire sau decalarea orelor desfășurate în unitățile de învățământ, astfel încât într-o clasă să nu se afle la un moment dat mai mult de 10 elevi. De asemenea, triajul epidemiologic este efectuat cu rigurozitate la intrarea în fiecare școală, de către cadrele medicale specializate: medici și asistenți medicali.
Iar elevii de clasele a VIII-a și a XII-a, pentru siguranța cărora s-au luat, în principal, toate aceste măsuri de siguranță, nu au dezamăgit! Spre fericirea dascălilor și a autorităților locale, deopotrivă, aceștia s-au prezentat în număr maxim la orele de pregătire pentru examene.
Le dorim sănătate multă și multă baftă la Evaluarea Națională și Bacalaureat 2020!

Alina Bunghez

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677