Principala stradă din Băicoi, în plin proces de modernizare. A fost asfaltată și va avea si pistă de biciclete - FOTO

14 Nov 2018 23:40
Principala stradă din Băicoi, în plin proces de modernizare. A fost asfaltată și va avea si pistă de biciclete - FOTO
Asfaltarea principalei străzi din Băicoi a început încă din anul 2017. Vorbim despre sectorul numit Strada Independenței, situat între cartierul Liliești și canton, care a fost asfaltat în două straturi, pe o suprafață totală de 50.000 de metri pătrați. Cel de-al doilea sector al străzii principale din Băicoi este Strada Republicii care a fost asfaltată anul acesta, la fel în două straturi, pe o suprafață totală de 52.000 metri pătrați. Modernizarea acesteia continua. Reprezentantii primariei spun ca pe distanță de 8 km va fi amenajată o pistă de biciclete, iar de curând s-a făcut o rectificare de buget de 100.000 de lei bani din care vor fi cumpărați 140 de pomi care vor fi plantați pe strada principală și 50 de ghivece stradale ce vor fi puse în zonele comerciale, centrul civic și blocuri.

Sursa foto: primariabaicoi.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Doresc sa trimit ceva banuti de cate ori am sa pot ,ei locuiec in Germania si as dori un nr de tel pe care sa pot vrbi cu mama copiilor astfel sa ii pot comunica codul ori de cate ori este nevoie sa primeasca banuti prin western Union.V-as ruga sa-mi lasati un nr de tel.Multumesc anticipat !
Lucrari utile si necesare.BRAVO.
Acest medic nu are ce cauta in aceasta profesie Pacientilor in varsta care ajung la Upu le striga ...Sa va fie rusine ....NESIMTITILOR CHEMATI SALVARE CU MEDIC.....Nu cosulta bolnavii pentru a ii tria pt un consult de specialitate , in fisa trece date ireale ca...TA la plecare temp, cosult cardiac in cazul meu si acasa indiferent in ce stare esti ... Contrazice dr de pe salvare care a facut EKG ..LA DOMICILIU si a constatat aritmie Nu se misca de la biroul unde face hartiile ca sa fie in regula la o eventuala reclamatie D-le Dr dvs aveti parinti??Cum va permiteti ...sa spuneti unor varstnici care poate au contribuit la ed dv NESIMTITILOR ,,,??!!! Asteptati spaga!??Noi nu avem bani ...aveti acum salariu mare pe care dv nu il meritati ! Nu sunteti facut pt aceasta profesie ..nu respectati nici macar deontologia profesionala Daca mai puteti .....shimbat-va comportamentul sunteti omsi dv ....si batraneattea nu iarta pe nimeni ,....asta daca aveti noroc!!!Luati ca model pe cei doi rezidenti de la Craiova care in miez de noapte au salvat un om Eu va doresc sanate si un suflet de medic adevarat , cu vocatia profesiei!
Foarte bine. Sunt cu totul de acord. In acest fel nu vom mai vedea deseuri de acest fel pe raza comunei. Ar fi bine, ca cei care primesc ajutor social sa fie cooptati in aceasta activitate, pot curata santurile, parcurile, statiile de transport. Totodata, politia locala ar putea aplica amenzii in cazul constatarii de astfel de contraventii ( aruncarea in parc a astfel de deseuri). Cu respect.
asi vrea sa cumpar urgent de la dumneavoastra un caine dog german lup politist nr. tele 0735394320 sint din ploiesti
Curs valutar
EUR Euro 4.6590 -0.0009
USD Dolarul SUA 4.1340 -0.0129
GBP Lira sterlina 5.3404 -0.0075
CHF Francul elvetian 4.0924 -0.0087
XAU Gramul de aur 159.4922 -0.1656